Ženske sandale

Glavni filtri
Proizvoda: 2.750

Naše omiljene boje sandala

Za punu slobodu užitka u lijepom vremenu birajte sandale

Bez obzira na to je li rano proljeće, vrhunac ljeta ili kraj jeseni, sandale vam pružaju osjećaj slobode i opuštenosti. Jednostavno se oblače i skidaju, lagane su, a vaši nožni prsti posebno će ih obožavati. Zahvaljujući otvorenom prostoru na prednjoj strani, neće biti zgrčeni. U sandalama lako ćete zaboraviti i na onaj osjećaj užarenog prednjeg dijela stopala koji ponekad dolazi sa zatvorenim cipelama, čizmama i ostalom obućom zatvorenog prednjeg dijela.

Sandale su obuća koja vas najviše približava slobodi bosonogog hoda, ali zadržava važnu zaštitu stopala. Zahvaljujući podlozi, u sandalama se nećete porezati na komad stakla ili ogrebati na grančicu.

Obuci i zaboravi

Voljet ćete ih imati na nogama i zato što su lagane pa su pogodne i za dulje šetnje. Toliko su udobne da je u njima moguće provesti čitav dan, a da se nijednom ne sjetite da ih nosite. Nedostatak težine u ovom slučaju ne predstavlja nedostatak jer sandale su tako dizajnirane da i dalje čvrsto drže stopalo i petu.

Jedna od velikih prednosti sandala je i to što se lako pakiraju. Lagane su i savitljive pa ne zauzimaju puno mjesta u prtljazi što je poseban plus za sve koji vole putovati.

Udobnosti sandala svakako pridonosi i to što ne zahtijevaju nošenje čarapa. Koža bolje diše, a noge se gotovo i ne znoje. Samim tim izbjegavaju se neugodni mirisi i ostale nuspojave. Sandale su idealne i za šetnju kada je vani vlažno. Kada nema potrebe za čarapama, izbjegava se i mogućnost mokrih čarapa.

Ženske sandale nude bezbroj modnih kombinacija

S obzirom na to da je riječ o modernoj i zahvalnoj obući, sandale se mogu kombinirati s odjećom na gotovo bezbroj načina. Sandale s trakom dobro će se slagati s uskim jeans hlačama i onima do gležnja. Dobro se slažu i s hlačama sa širokim nogavicama. U tom slučaju trakicu možete vezati i oko hlača te na taj način osvježiti svoj modni izričaj. Zahvaljujući satenu, baršunu i drugim materijalima, sandale s trakicama mogu poslužiti i kao glamurozan komad obuće.

Ljubiteljice visokih potpetica zaljubit će se u sandale s punom potplatom. Potplat je jednodijelan pa iako su povišene, vrlo su udobne, lako je hodati u njima i ne umaraju nogu. Smatraju se obućom za neformalne prigode. Slažu se s ležernim haljinama, suknjama, jeansom pa i određenim trenirkama, ali to ne znači da se ne mogu nositi i na svečanostima poput vjenčanja. Vrijedi i pravilo da što je potplat viši na peti, to je sandala za formalnija događanja. Sandale s platformama vrlo su slične sandalama s punom potplatom, a razlika je u tomu što se potplat na sandalama s platformama sastoji od dva dijela. Upravo to omogućuje veću razliku u stilu i veću sličnost s cipelama s potpeticom.

Jednostavno obuvanje

Japanke, sandale s trakom koja odvaja palac od ostalih nožnih prstiju, možete obuti i izuti bez potrebe za saginjanjem. Taj praktični komad obuće već odavno ne služe samo za odlazak na plažu. Uz zadržanu jednostavnost oblačenja, japanke danas dolaze u šarolikom dizajnu pa ih je moguće nositi u gotovo svim prilikama.