Ženske balerinke

Glavni filtri
Proizvoda: 713

Klasika je vječna i svaka ljubiteljica balerinki to zna

Balerinke su omiljeni tip obuće među ženama, pristaju na sve i prikladne su u svakoj prigodi. Mnogi na njih gledaju poprijeko, no brojne žene na to odmahuju rukom jer znaju da su as iz rukava uz svaku kombinaciju.

Nebrojeno puta kroz povijest, a posebice u filmskoj industriji, promovirale su ih i u orbitu lansirale dokazane ikone stila. Mi smo ih pak uvijek rado slijedile.

Kada morate izdržati cijeli dan na nogama na poslu ili svakodnevno pješačite na posao, kada morate trčati do liječnika, banke te faksa ili kada užurbano hvatate tramvaj ili autobus, one posluže kao svaka dobra tenisica, a uvijek i bez iznimke izgledaju elegantno.

One u maniri kakve graciozne balerine prirodnom lakoćom izvode piruete između visoke elegancije i ležernih stilova.

Baš zato žene si ne bi smjele dozvoliti da u svom ormariću s cipelama nemaju barem dva para ove obuće kultnog statusa . Mi na Zalandu nudimo puno više od dva para. Provjerite što smo odabrali za vas.

Balerinke su dosadne?

O ne, balerinke nipošto nisu dosadne. Mogućnosti za igranje stilovima i modnim izričajima nebrojene su. U njima će se podjednako pronaći i punkerice i dame.

Ako želite podići klasične crne odjevne kombinacije, odaberite elegantne modele s decentnim šljokicama ili kristalima, lakirane modele visokog sjaja ili pak uvijek popularne modele životinjskih ili cvjetnih uzoraka. Ako se osjećate hrabrije, te iste crne odjevne kombinacije razbijte nekom odvažnom i veselom bojom poput žute ili fuksije. Ranije spomenute punkerice zasigurno će rado odabrati crni par sa zakovicama.

Vaša odjevna kombinacija već je sama po sebi dovoljno upečatljiva ili vam naprosto nije dan od šljokica i boja? Nema problema, mi na Zalandu imamo prijedloge i za vas. Kod nas ćete pronaći mnoštvo modela u neutralnim tonovima, od onih u bež nijansama do klasičnih crnih mo dela.

Osjećate se razigrano? Zašto ne odabrati model na točkice ili s upečatljivom mašnom koja se veže oko gležnja? Mogućnosti su beskrajne, vi samo morate odabrati svoj model i veličinu.

Praktično rješenje koje s tane u žensku torbicu

Za one dane kada se ne možete odlučiti hoćete li obuti cipele s potpeticom ili ravne cipele, a ipak naginjete izuzetno ženstvenim varijantama i smatrate da potpetica po tom pitanju nema konkurencije, balerinka i tu doskače problemu. Slobodno obujte vrtoglavu potpeticu i borite se dokle god vam stopala uspiju izdržati, a onda iz torbice ili vrećice izvucite spasonosno rješenje.

Balerinke se danas izrađuju od cijelog niza materijala. Dostupne su u toliko laganim i savitljivim varijantama da ih je katkad moguće ugurati i u malu večernju torbicu. Hajde, budite iskreni, hoće li štikla ili tenisica to ikada moći? Naprosto ih morate obožavati.

Obuća i za hladne i za toplije dane

Kada odaberete kožni model balerinki ne trebate strahovati da će vam noga promrznuti ako vas iznenadi pljusak ili naglo zahlađenje. Alternativno i elegantno rješenje za zimu su i sve popularnije baršunaste izvedbe balerinki. Ako se pak odlučite za tekstilni model ili model otvorenih prstiju, budite sigurni da ćete si osigurati udobnost i prozračnost za najvrućih ljetnih dana.