Muške sunčane naočale

Glavni filtri
Proizvoda: 2.234

Kvalitetne muške sunčane naočale nisu luksuz nego potreba

Bez obzira na to jesu li sunčane naočale dio vašeg svakodnevnog ili samo povremenog stajlinga, trebali biste paziti na njihovu kvalitetu. Da biste adekvatno zaštitili oči i sačuvali vid, potrebno je da naočale imaju kvalitetne leće i UVA te UVB filtre za zaštitu od sunca.

Ljudima sa svijetlim očima sunce obično više „smeta“ pa oni u pravilu sunčane naočale nose češće. Modno osviješteni muškarci obično u svojoj kolekciji imaju i po nekoliko pari naočala za sunce.

Ipak, naočale nisu samo zaštita od sunca, muške sunčane naočale su i istaknuti modni detalj. One i od najobičnije kombinacije odjeće mogu napraviti jedinstven modni izričaj. Uživajte u biranju.

Kako izabrati najbolje muške sunčane naočale za sebe?

Bilo bi idealno da vam okviri stakala budu smješteni što bliže očima. Provjerite dimenzije okvira koji mislite kupiti i usporedite ih s dimenzijama naočala koje već imate. Važno je da one čvrsto stoje i da vam ne budu preširoke ili preuske. Neke muške sunčane naočale dostupne su u više veličina (širina).

Zelena boja stakala najviše odmara oči. Smeđa su stakla također dobrodošla. Prednost naočala s jako tamnim staklima je očita: možete gledati u nekoga bez da ta osoba zna da ju gledate. To je naročito praktično imate li skrivenu simpatiju.

Na kraju je korisno znati i koji oblik naočala najbolje pristaje određenim oblicima lica. Zaobljene muške sunčane naočale tanjeg okvira nešto šire od jagodica ublažit će oštre crte četvrtastog lica. Zaobljenom licu najbolje odgovaraju četvrtaste naočale debljeg okvira koje će oštrijim linijama izbalansirati zaobljenost lica. Srcolikom licu pašu naočale wayfarer tipa. Najveći sretnici su oni s ovalnim oblikom lica. Njima gotovo sve naočale savršeno pristaju.

Kroz muške sunčane naočale svijet izgleda ljepše

Zabluda je da su muške sunčane naočale isključivo ljetni modni dodatak. One se mogu nositi u svim godišnjim dobima i u raznim prigodama. Prikladne naočale daju muškom licu poseban šarm. Bilo da volite klasične avijatorice, nešto avangardnije naočale debljih okvira ili sportske naočale, mi imamo ono što tražite. Svijet zaista postaje ljepše mjesto kada ga gledate kroz leće u boji.