Muške čizme za snijeg

Glavni filtri
Proizvoda: 77

Muške čizme za snijeg: pomažu zadržati osmijeh i u metru snijega

Malotko među nama ne voli vidjeti prizore snježne idile i osjetiti snježne radosti, ali isto tako sigurni smo da se mahom slažemo da ne volimo osjećaj promrzlih i mokrih stopala. Upravo tu na scenu stupaju muške čizme za snijeg. One su tu da vam osiguraju topla i suha stopala na niskim temperaturama i u vlažnim uvjetima, a vama osiguraju bezbrižnost i nezaboravne trenutke na snijegu bez razmišljanja o neugodnostima koje uzrokuju promrzla stopala i prsti.

Kada netko spomene čizme za snijeg većini su nam prva asocijacija čizme kakve viđamo na skijalištima i sanjkalištima, počesto od tkanine. No, one nisu samo to. Snijeg je sastavni dio naših života, naročito u sjevernim krajevima, pa je tako i dizajn muških čizama za snijeg iznimno evoluirao u estetskom smislu.

Snijeg imamo, ali uz što kombinirati čizme?

Zalando je za vas pripremio pregršt modela koji se razlikuju visinom, podstavom, debljinom i vrstom potplata, oblikom prednjeg završetka, materijalom od kojeg su izrađeni pa tek onda bojama i uzorcima.

Niži modeli do gležnja od kože u smeđim nijansama i boji konjaka savršeno će se uklopiti u elegantnije zimske odjevne kombinacije koje uključuju štofane hlače, kapute i džempere, ali ništa manje lijepo neće ići uz jednostavne traperice. Preporučujemo one u tamnijim varijantama, a uz to sparite i svjetliji Montgomery kaput.

Za urbaniji izgled birajte crne modele od kože s vezicama i debljim potplatom, sparite ih s trapericama, samouvjereno provucite prste kroz kosu i to je sve što vam je potrebno da privučete poglede. Neće biti naodmet odjenuti i jaknu s krznenom kapuljačom ili neku cool bombericu. Krajnji rezultat: ocjena odličan.

Toplina kao imperativ

Za naročito izražene snježne uvjete uvijek je preporučljivo odabrati modele s podstavom od vune ili toplim oblozima, kao i posebno ojačanom petom. Zalando se može pohvaliti da nudi širok asortiman muških čizama za snijeg s potpisom nekoliko zvučnih svjetskih marki, posebno specijaliziranih za izradu zimske obuće.

Na kraju krajeva, tanka je granica između običnih zimskih čizama i čizama za snijeg. Udobnost i toplina koju pružaju muške čizme za snijeg toliko su neopisivi da ne bismo izlazili iz njih sve do proljeća. Štoviše, dizajn pojedinih modela ponuđenih kod nas na Zalandu toliko je atraktivan da u trenu podiže i samopouzdanje svakom muškarcu koji ih nosi. Muške čizme za snijeg pokorit će sve terene, od barova preko ureda do vrhova planina. Prije negoli se to dogodi, poharajte i vi naše stranice te odaberite model za sebe.