Muške mokasine

Glavni filtri
Proizvoda: 869

Muške mokasinke idealan su odabir za sve prilike

Mokasine su klasična muška obuća koju najviše viđamo tijekom toplijih mjeseci. Prve mokasinke izrađene su 30-ih godina prošlog stoljeća, ali popularnost su stekle tek 50-ih. Postoji više modela muških mokasinki, a najpoznatiji model zasigurno je penny.

Taj model najčešće možemo pronaći u tamnim bojama poput crne ili bež, zbog čega su omiljen izbor za elegantne i svečane odjevne kombinacije za muškarca. Muške mokasinke u smeđoj boji kombiniraj s plavim hlačama.

Muške mokasinke odlično se uklapaju u svakodnevne ležerne kombinacije, ali i za posebne prigode, ovisno o odabranom stilu i materijalu. Oni koji vole dodati element zaigranosti i šale kombiniraju muške mokasinke s upečatljivijim čarapama.

Kožne muške mokasine

Muške mokasine obično su izrađene od prirodne ili umjetne kože. Možeš birati između brušene ili glatke kože. Brušeni modeli mokasina bolje se uklapaju u svakodnevne kombinacije.

Neki modeli ukrašeni su resicama ili kopčom na prednjem dijelu što ih čini savršenim odabirom za svečanu odjeću, primjerice za poslovno odijelo. Oni koji vole biti u trendu, rado će kombinirati hlače sa zavinutim nogavicama, laganu košulju i svoje omiljene muške mokasine.

Popularni modeli su i oni od antilopa. Vrlo su mekane, udobne i odlično pristaju uz ležerne komade kao što su traperice i košulja.

Kako odabrati muške mokasinke?

Za odabir muških mokasinki razmisli o situacijama u kojima ih namjeravaš nositi. Ako je to odlazak na posao i svečane prilike, tada potraži modele s ravnim potplatom, a ako su to šetnje i slične aktivnosti, tada je najbolje da odabereš modele s rebrastim potplatom.

Ako pri kupnji želiš biti siguran da brineš za okoliš, potraži modele pod oznakom Održivo koja ti jamči da su te mokasinke proizvedene na ekološki prihvatljiv i održiv način. Tako su, primjerice, neki modeli izrađeni od ekološki prihvatljive kože.

Zalando je odlično mjesto za pronalazak novog para muških mokasinki za elegantnog muškarca. Pronađi privlačne modele svjetski poznatih brendova, kao i onih manje poznatih, ali nimalo manje kvalitetnih i zanimljivih.