Pomoć i kontaktBesplatna dostava i povratiPravila povrata u roku od 100 dana

Muške mokasine

Proizvoda: 1.018

Muške mokasinke - neprikosnovene kraljice elegancije

Muške mokasinke oduvijek su bile na glasu kao obuća za elegantne i poslovne prilike, ali s vremenom se ta granica izgubila pa su polako, ali sigurno, osvojile simpatije muškog roda koji ih rado nosi i u neformalnim prilikama te inkorporira u urbani izgled. Počesto muške mokasinke znale su biti i predmet kontroverzi. Netko ih voli, nekome su odbojne, ali mi na Zalandu znamo da su dobitna karta za podizanje svakog izgleda pa smo vam pripremili pregršt modela za poslovne, formalne i ležerne prilike ili pak opuštanja na koktel zabavama.

Iako mokasinke slove kao lagane cipele za proljetne i ljetne dane, one nisu strogo rezervirane za visoke temperature. Ovisno o materijalu od kojeg su izrađene, vrlo se lijepo uklapaju i uz odjeću koju nosimo tijekom tmurnijih i hladnijih razdoblja. Ljeti dobar su odabir mrežasti i tekstilni modeli koje posebno vole mlađe generacije jer se savršeno uklapaju u urbani stil. Oba modela osiguravaju prozračnost stopalima i izuzetno su lagane. U polusezoni najčešće viđamo modele antilop varijanti, dok je zima rezervirana za kožne modele s nešto debljim potplatima od poliuretana ili visokokvalitetne gume.

Došle su da ostanu

Mokasinke prvi put su se pojavile tridesetih godina, ali su tek zapravo zaživjele u pedesetima. Na velika vrata u modni svijet vratile su se prije koju godinu. Jedan od najpopularnijih modela ovog tipa obuće svakako je model penny, kojim je i započela modna priča o mokasinkama i s kojim nikada nećete pogriješiti.

Što se materijala od kojih su izrađene tiče, muške mokasinke najčešće dolaze u prirodnoj ili eko koži koja može biti brušena ili glatka. K ožne mokasinke prikladnije su u nekim elegantnijim odjevnim kombinacijama koje zahtijevaju uparivanje s hlačama i košuljom. Jedan od najomiljenijih spojeva boja hlača i mokasinki jest onaj smeđe i modre, uz nezaobilaznu bijelu košulju. Kako god ih okrenuli, budite sigurni da ćete izgledati kao da ste ispali iz modnog žurnala.

Složite svoju dobitnu kombinaciju

Mokasinke su sve samo ne dosadne i unificirane. Ovo je tip obuće koji omogućava igranje tolikim izborom detalja i karakteristika. Birajte između okruglog, zašiljenog ili četvrtastog vrha, kombinirajte ih u izuzetno sportskim izdanjima ili najsvečanijim životnim prilikama te se igrajte s bojama i uzorcima. Ležerni i sportski modeli često dolaze s raznim porukama i u živim bojama, dok oni elegantniji nerijetko sadrže sitne, ali upečatljive detalje.

Mokasinke su omiljene i među dizajnerima pa smo se tako i mi na Zalandu pobrinuli da ponudimo i neke ekstravagantnije modele svjetski poznatih dizajnerskih imena, kakve mogu nositi samo najodvažniji muškarci među nama. Jeste li vi taj?