Kućni ogrtači za muškarce

Glavni filtri
Proizvoda: 217

Muški kućni ogrtači za slobodno vrijeme

Vjeruješ li da postoji odjevni predmet udobniji od trenirke? Ne vjeruješ? Muški kućni ogrtači će te razuvjeriti. Ovo je kućna odjeća iz koje se nećeš htjeti skinuti jednom kada se njom ogrneš.

Iako ih često zovemo kupaonskim ogrtačima, oni nikako nisu samo nešto čime ćeš se omotati nakon tuširanja ili kupke, oni su mnogo više od toga. Možeš ih nositi ujutro dok se pripremaš za radni dan, pripremaš doručak, piješ kavu i listaš novine. Muški kućni ogrtači dobro će ti doći ako ti netko pozvoni na vrata dok si još u krevetu, na brzinu ga nabaci da se ne moraš odijevati, oni pokrivaju sasvim dovoljno. Također, nema ništa bolje nego doći doma s posla, otići pod tuš, obuti udobne papuče i navući mekani, mirišljavi ogrtač.

Muški kućni ogrtači nisu samo za po kući

Iako im ime sugerira da se nose samo u stanu, to ne mora biti tako. Ovo najbolje znaju oni koji se profesionalno ili rekreativno bave plivanjem. Pri izlasku iz bazena kvalitetni mušku kućni ogrtači dobro će ti doći. Ovo je također odlična odjeća za boravak u toplicama, lako se navuče kada želiš skoknuti do šanka po piće ili kioska u sklopu objekta po nešto što ti treba.

Dečki koji se bave sportom u svlačionicama nakon tuširanja obično vole malo popričati jedni s drugima. Ako si se ogrnuo ručnikom, postoji mogućnost da on sklizne. Međutim, imaš li u torbi kupaonski ogrtač, možeš biti bez straha od neugodnosti, a uz to ćeš se jednako lako osušiti kao i ručnikom.

Kućni ogrtači za muškarce koji znaju uživati

Čini li ti se ponekad da s ovim današnjim tempom imaš malo vremena za sebe i za opuštanje? Prvi korak da to promijeniš su kućni ogrtači za muškarce. Kupi jedan i kad ga obučeš, bar ćeš neko vrijeme stati na loptu i uživati u toj mekoći. Kućni ogrtači za muškarce izrađeni su od raznih materijala. Oni frotirni i deblji lako će upiti vlagu nakon plivanja ili tuširanja i zimi će te lijepo grijati. Luksuzni satenski su odlični za nešto toplije dane kada se samo želiš izležavati i ne micati se iz kuće. Nauči se opustiti, nabaci smiješak i ogrtač i uživaj.