Muški puloveri

Glavni filtri
Proizvoda: 2.506

Muški puloveri – pletivo je najbolji čuvar topline

Ako si u potrazi za laganom odjećom koja će ti pružiti najviše topline, ne moraš tražiti dalje od pulovera. Bez obzira na to je li riječ o džemperu ili vesti na kopčanje, garderoba je to idealna za one dane kad se sunce sakrije iza oblaka. Kad kratki rukavi nisu više dovoljni, posegni za puloverom i ne dopusti hladnoći da te ometa.

Svima dostupna profinjenost vune

Pletena roba poput džempera i vesti na kopčanje sa sobom nosi nostalgiju starih, dobrih vremena, a moderni detalji vraćaju je u sadašnjost. Profinjenost vune više nije rezervirana samo za elitu koja u svojem dvorcu pije čaj, a toplina kojom ta roba zrači privlači i poziva na druženje. Bez obzira na to trebaš li pleteninu za formalne prigode, sport ili kućno ljenčarenje, na Zalandu ćeš pronaći model koji ti najviše odgovara.

Pletene veste za ljubitelje kopčanja

Ljubitelje minimalizma privući će jednostavno pletene veste koje dolaze u gotovo svim zamislivim bojama i nijansama. Tu su i one sa životinjskim printovima, poput tigrovih šara i mrlja leoparda, koje će tvojem modnom stilu pružiti dodatnu dozu originalnosti. Veste na kopčanje u dizajnerskim rukama također su prošle veliko putovanje. Biraj između dugmadi za temeljito, gospodsko kopčanje i patent zatvarača za brz i efikasan pokret u jednom potezu. Želiš li šarenu, razigranu vestu ili onu koju će samo rijetki razlikovati od sakoa, nema problema. I jedno i drugo imamo na lageru.

Ne voliš kopčanje? Nema problema. Samo povuci preko glave džemper i biraj želiš li ga s kapuljačom ili bez nje. Ako ti se žuri na formalni događaj, crni džemper s dolčevita ovratnikom izvanredno se slaže s gotovo svim poslovnim hlačama. S druge strane, toliko je klasičan da ide i uz donji dio trenirke. S obzirom na to da su džemperi idealni za zimske kućne radinosti, u ormaru moraš imati barem jedan sa zimskim motivima. To može biti nacrtani snjegović, snijeg ili Djed Božićnjak na saonicama. Bitno je da se slaže s tvojim kućnim toplim papučama.