Muške majice s kapuljačom i gornji dijelovi trenirke

Glavni filtri
Proizvoda: 7.987

Majice s kapuljačom za opuštene trenutke

Jedan od omiljenih muških odjevnih predmeta svakako je majica s kapuljačom jer ne samo da je topla, ugodna i praktična, već izgleda odlično i lako se kombinira s ostalim odjevnim predmetima. Odlična je za hladne dane jer upravo kapuljača služi kao dodatna zaštita od hladnoće.

Ovaj tip odjeće vjerojatno je stariji nego si mislio. Potječe još od srednjeg vijeka kada su je nosili svećenici i radnici na otvorenom. Što se tiče suvremene inačice, smatra se da je američki svjetski poznati brend bio prvi koji je počeo s proizvodnjom ove ultra popularne vrste majice u 30-im godinama prošlog stoljeća.

Zalando je pripremio širok izbor muških majica s kapuljačom koje lako možeš pretraživati po boji, materijalu, cijeni, dužini i drugim kategorijama. Jednostavno filtriraj majice prema svojim željama i nađi baš onu koja će ti najbolje odgovarati.

Muške majice s kapuljačom – vječni klasik

Klasična majica s kapuljačom od pamuka s patentnim zatvaračem ili bez must-have je komad odjeće u ormaru svakog muškarca. Takve muške majice s kapuljačom lako se kombiniraju s jednostavnim trapericama ili donjim dijelom trenirke. Prikladne su za opuštene i svakodnevne prilike.

Majice s kapuljačom od flisa odlične su za hladne zimske dane jer pružaju maksimalnu toplinu. Birajte modele s vezicom za stezanje kapuljače i elastičnim pojasom.

U ponudi su muške majice s kapuljačom u klasičnim, tamnijim tonovima poput crne, sive ili tamnoplave. Za one koji vole unijeti malo boje u svoj život, tu su jarke boje poput crvene, žute, ružičaste ili ljubičaste. Birajte majicu s uzorkom, primjerice pruge, cvjetni uzorak te maskirni ili klasični lapor.

Kupuj majice s kapuljačom na održivi način

Mi na Zalandu volimo prirodu i mislimo na njezino očuvanje. Stoga smo posebno osmislili za tebe filter pod nazivom "Održivost".

Taj filter omogućuje ti da jednim klikom dobiješ pristup svim majicama s kapuljačom koje su izrađene od najmanje 20 % recikliranog pamuka ili do 70 % organskih materijala.

Provjeri našu ponudu i pronađi svoju novu omiljenu majicu s kapuljačom. Želimo ti ugodnu kupovinu.