Muške košulje

Glavni filtri
Proizvoda: 5.862

Muške košulje za odlazak na posao, ali i opuštanje sa stilom

Ako znaš zavezati kravatu vezanih očiju, ormar ti je vjerojatno pun košulja, ali i u njemu sigurno ima mjesta za još jednu. Ako nikad nisi vezao kravatu, ne brini. Kravata nije dio obavezne opreme košulje. Štoviše, sve je više modela ležernih košulja kojima bi kravata čak i odmogla.

Košulja čini gospodina

Ako odijelo čini čovjeka, košulja čini gospodina, nepisano je modno pravilo. Izbor muških košulja na Zalandu doista je ogroman, bez obzira na to jesi li u potrazi za ležernim ili poslovnim modelima. Jednobojne, karirane, sjajne, s ruskom kragnom, s cvjetnim ili drugim tiskanim uzorkom, pa čak i maskirne, sve čekaju da ih odabereš za svoju sljedeću poslovnu ili ležernu modnu kombinaciju.

Ništa ne govori bolje o poslu od uredne, fino izglačane košulje. Pogotovo kada je uparena s odgovarajućim odijelom. Želiš li impresionirati svog sljedećeg poslovnog partnera, bit će dovoljna klasična bijela košulja. Fokusirana i ozbiljna, jednostavna i elegantna, na sebe privlači točno onoliko pažnje koliko treba da stvori ugodnu atmosferu i razbije led. U kombinaciji s tamnijim poslovnim hlačama i pripadajućim sakoom te crnim kožnim cipelama priprema ti teren dok napreduješ prema vrhu. Želite li malo razbiti taj preozbiljni poslovni look, a ostati unutar prihvatljivih granica, birajte poslovnu košulju neobičnije boje ili s uzorkom.

Nezaobilazan izbor za ljetnu razbibrigu

Košulje su lagane i lako se oblače pa nisu zaslužne samo za formalni i poslovni look, nego se sasvim dobro snalaze u glavnoj ulozi urbanog ležernog kul stila. Karirana košulja i preširoke traperice i danas su statusni simboli svakog skejtera, a ljetna šetnja uz obalu mora gotovo je nezamisliva bez raskopčane košulje kratkih rukava s razigranim cvjetnim motivima i koktelom u ruci.

Košulje su svestrane. Mogu biti najozbiljniji komad garderobe koji držiš u ormaru, a mogu i prštati poput vatrometa.