Muško donje rublje i čarape

Glavni filtri
Proizvoda: 4.222

Muško donje rublje – tvoj najbliži prijatelj u svakom trenutku

Tvoj jedinstveni modni izričaj ne čini samo ono što nosiš da se vidi, nego i ono što se krije ispod. Muško donje rublje u toj je diskretnoj, ali ne manje važnoj kategoriji, zajedno s čarapama koje također rijetko ugledaju svjetlo dana. Ali, kad ga vide, to mora biti itekako usklađeno.

Zlatna pravila nošenja donjeg rublja

Donje rublje nosimo direktno na koži i stoga je udobnost najvažnija osobina pri odaberu. Od klasičnih kratkih gaća koje se sve više vraćaju u modu sve do pripijenih i širokih bokserica, taj je predstavnik donjeg rublja iznimno važan. Preširoke gaće stalno ćeš morati namještati, a to zna biti jako nezgodno u javnosti. One uske pak stišću na strateškim mjestima.

Donje rublje može ti pomoći istaknuti siluetu i zato ne bi trebao brzati s odabirom. Želiš li biti modno usklađen na vidljivim i nevidljivim mjestima, vodi računa o gornjim i donjim dijelovima odjeće koje ćeš kombinirati. Gaće će ti možda završiti iznad struka hlača, a potkošulju nije popularno nositi ispod majice kratkih rukava. Duge gaće, koliko god se smatrale reliktom davne prošlosti, griju tijekom zimskih hladnoća bolje od ijednog drugog komada odjeće pa ih ne treba olako odbaciti. Naprotiv!

Kućni ogrtači – kraljevske odore svakog doma

Čarape su liga za sebe. Dokoljenke ili stopalice mogu unaprijediti, ali i unazaditi tvoj stil. Čarape sa smiješnim printom ne idu dobro s formalnom odjećom, dok se crne čarape slažu sa svime, dokle god paziš da ne iskaču previše visinom. Stopalice, s obzirom na to da su u kategoriji „nevidljivih” čarapa, možeš nositi i s brodaricama za koje inače vrijedi pravilo da se nose na bosu nogu.

Kućni ogrtači kraljevski su komad garderobe. Onaj koji najglasnije govori „danas je dan odmora”. Kućni ogrtač nije nužno koristiti samo prije i poslije kupanja, tuširanja i sauniranja. Sasvim je ugodno i potpuno dopušteno koristiti ga i kao kućni kaput.