Muške potkošulje

Glavni filtri
Proizvoda: 216

Muške potkošulje za udobne dane

Muške potkošulje spajalica su između junačkih grudi i sljedećeg sloja odjeće. S obzirom na neposredni kontakt s golom kožom rade se od udobnih materijala poput pamuka, a kao dodatne prednosti treba navesti toplinu, ali i estetiku. Kvalitetna potkošulja istaknut će rezultate tvojeg boravka u teretani, ali i sakriti nedostatke ako nemaš vremena za tjelovježbu. Istaknut će dobre kvrge i zatomiti one loše.

Za svako doba dana i noći

Iako ih ne viđamo toliko često kao završne slojeve odjeće, potkošulje predstavljaju jedan od najvažnijih dijelova garderobe. Uvijek su dobra investicija jer se nose u svako doba dana i noći. Nisu sezonskog karaktera nego se nose tijekom sva četiri godišnja doba. Potkošulja štiti tvoju kožu od gornjih slojeva odjeće kojima udobnost ponekad nije glavna karakteristika. Mekana i udobna, služi kao čuvar. Što god obukao iznad potkošulje, i dalje ćeš se osjećati udobno.

Dugi rukavi za zimske treninge

Usto, odličan je regulator topline i kada je vruće te kada je hladno. Radiš li u klimatiziranom uredu, zasigurno si primijetio razliku u danima kada si na posao došao bez potkošulje i kada je nisi zaboravio obući. Vodiš li aktivan život, znaš koliki problem može predstavljati znoj. Znamo da bez znoja nema napretka, ali znamo i da se znoj i potkošulja jako dobro slažu. Potkošulje upijaju znoj i rješavaju nas brige oko mrlja ili neugodnih mirisa. Posebne sportske potkošulje dugih rukava obavezne su ako želiš nastaviti trenirati tijekom zime.

Muške potkošulje mogu biti bez rukava, s kratkim ili dugim rukavima. One bez rukava pružit će ti najviše slobode pokreta, ali neće ti štiti ramena od neudobnih gornjih slojeva odjeće. Potkošulje s dugim rukavima predstavljaju prvu liniju obrane protiv zimskih hladnoća, ali upravo zato nisu idealan izbor za ljeto. Potkošulje s kratkim rukavima najponosnije su među potkošuljama, a to znači da ih bez grižnje savjesti možeš nositi i kao majice.