Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 1.191
Prati marke koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Tom Tailor - iz Njemačke za ljude

Tom Tailor njemački je brend rođen sedamdesetih godina dvadesetog stoljeća. Od prvoga dana posluje pod i danas poznatim logoom, a u zvijezde se vinuo majicama kratkih rukava koje su odisale avanturističkim i slobodnim duhom. Tom Tailor oduvijek je poslovao pod krilaticom: "mi odijevamo ljude".

Asortiman brenda Tom Tailor obuhvaća mušku, žensku i dječju odjeću te modne dodatke za sve dobne skupine, a može ga se uvrstiti u srednji cjenovni razred. Pronađite ga na Zalandu i upoznajte se s visokokvalitetnim modnim iskustvom te optimističnim i opuštenim pogledom na život.

Tom Tailor online: neka bude ležerno

U sklopu Tom Tailor online ponude na Zalandu dostupan je izbor proizvoda za ljubitelja aktivnog i dinamičnog stila života kojima je blizak urban modni izričaj. Tom Tailor oduvijek je imao tu kameleonsku moć da se brzo i uspješno prilagođava vladajućim modnim trendovima, a da se pritom ne odrekne elegancije i jednostavnih linija.

Glavnu liniju Tom Tailor odlikuju prirodni materijali poput pamuka, vune i viskoze koji jamče dugotrajnu postojanost vlakana te maksimalnu udobnost. Kvalitetne materijale prati jednako kvalitetan kroj, a kroz liniju se često također provlače reciklirana vlakna, posebni završni detalji ili pak sportski detalji. Boje su uvijek odmjerene, a dominiraju plavi tonovi.

Dječju liniju karakteriziraju udobnost i ležeran stil, a u ponudi je sve ono što malom istraživačkom duhu treba za uspješan razvoj. Sve je, dakako, garnirano najkvalitetnijim materijalima i zanimljivim detaljima. Uz ove dvije linije Tom Tailor nudi i traper liniju za koji tvrde da je njihova najjača strast. Traper je stvoren da se nosi i iznosi.

Ambasadori brenda smo ti i ja

Istinski zaljubljenici u iskonski Tom Tailor stil rado će upariti traperice ispranog stila, udobnu pamučnu majicu s istaknutim printom koji jasno ukazuje kojem brendu su poklonili svoje srce te gležnjače s vezicama u boji konjaka te s dekorativnim patentnim zatvaračem. Žene će možda radije birati pripijenije krojeve, muškarci one lepršavije, a djeca će se rado poigrati veselijim tonovima i razigranijim printevima.