Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 880

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

New Balance – div iz Bostona koji je pokorio svijet

Danas se oni koji nikada nisu čuli za New Balance tenisice broje u promilima. Ove tenisice slove za jedan od najboljih brendova sportske obuće na svijetu. Pa kako je sve počelo?

New Balance je brend osnovan u Bostonu još davne 1906. godine. Tvrtku je osnovao irski imigrant William J. Riley želeći svijetu predstaviti svoju viziju uložaka za sportsku obuću koji pružaju najbolju potporu. Njegovi ulošci imali su tri potporne točke pružajući tako do tada neviđenu udobnost i ravnotežu. Upravo otuda je potekla ideja za ime ovog brenda.

Nešto kasnije, kompanija je počela proizvoditi i vlastitu sportsku obuću. U izradi su koristili uloške koje su patentirali. Vrlo brzo ovo je postala jedna od vodećih marki tenisica u SAD-u, a kasnije i u svijetu.

Otkrijte New Balance svijet

Ono čime se u New Balanceu naročito ponose je kvaliteta. Ako tražite tenisice za trčanje ili hodanje koje će vam trajati dugo, svakako pregledajte ponudu ovog brenda.

New Balance ima odgovarajuće tenisice za svaki tip stopala. Njihovi stručnjaci među prvima su postali svjesni kako svaka tenisica ne odgovara svakoj osobi i da trebaju napraviti različite modele tenisica za različitu građu stopala.

U njihovoj ponudi pronaći ćete tako wide fit tenisice za stopala koja su šira od prosjeka. Ako imate upravo takva stopala, konačno ste pronašli tenisice koje vas neće stezati i od čijih modela nećete morati kupovati veći broj. New Balance ima i tenisice prilagođene ljudima spuštenih stopala čiji luk pruža odličnu potporu zahvaljujući kojoj se nećete umarati hodajući.

New Balance online – pronađite ravnotežu između cijene i kvalitete

Kada vidimo atraktivne tenisice koje sa strane imaju uočljivo slovo N, većina nas odmah može prepoznati o kojim se tenisicama radi. Veliki broj ljudi na našem području kupuje New Balance online zbog velikog izbora i povoljnih cijena.

Vizualni identitet ovog brenda prepoznatljiv je diljem svijeta. Ovo su tenisice koje podjednako vole i trendseteri i obični ljudi. One su toliko udobne da na trenutke možete zaboraviti da niste bosi.

Mi na Zalandu imamo bogatu New Balance online ponudu. Pronađite tenisice koje odgovaraju vašem tipu stopala i krenite u život laganim korakom.