Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 7.754

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.
niquams
niquams
niquams·

Nike je uz vas i u velikim sportskim i u malim životnim pobjedama

Vjerojatno nema osobe koja na prvi pogled ne prepoznaje legendarni znak swoosh . Riječ je o kultnom logotipu marke Nike koji predstavlja jedno krilo grčke boginje pobjede Nike, a kojom je i nadahnuto ime brenda.

Iako je u početku Nike asortiman podrazumijevao isključivo tenisice, danas se on toliko razgranao da nas prati u stopu svim svakodnevnim aktivnostima i na svim sportskim terenima. Probudite i vi pobjednika u sebi i odaberite nešto iz bogatog Nike online asortimana na Zalandu za sebe ili nekoga srcu dragom u kome želite rasplamsati isti duh.

Što god zamislite, Nike online na Zalandu već ima

Nike je odavno prestao biti sinonim isključivo za sportsku opremu. Nike je simbol urbanosti i ležernog duha, a Zalando se pobrinuo da u promoviranju takvog životnog stila osigura asortiman i za one najmlađe i one starije.

Kod nas na Zalandu pronaći ćete ponudu koja obuhvaća klasične sportske torbe za teretanu, ali i ruksake te torbice oko pojasa koji su toliko decentni i istančanog smisla za eleganciju da ćete ih obožavati nositi i na posao. Isto vrijedi i za modele tenisica. Tek ovdje je izbor modela i tehnologija toliki da će vas glava zaboljeti. Oprostit ćete nam to.

Već desetljećima Air tehnologija glavni je izbor svih trendsetera za maksimalnu simbiozu udobnosti i urbanog izgleda. Na sportskim terenima bitka je još oštrija i dobar izbor tehnologije donosi pobjedu koja u slučaju krivog odabira može umaći za nanosekundu. React, FlyEase, FlyKnit, GORE-TEX samo su neke od partnerica koje će vam pomoći izvući maksimum iz sebe, ovisno o terenu kojim kročite i sportu kojim se bavite. Na popisu su vam tajice, trenirke, kupaći kostim ili neki modni detalja? Slobodno ih križajte i smatrajte da smo vas i tu pokrili. Nike je uz vas u svim vremenskim prilikama i na svim terenima.

Beskompromisna kvaliteta

Razlog zbog kojeg je Nike prvak na svjetskom tržištu je taj što kod ovog brenda kvaliteta nikada nije bila pitanje kompromisa. Kada odaberete Nike, budite sigurni da ćete dobiti proizvod od najkvalitetnijih i najsuvremenijih materijala. Ako itko predvodi trendove u inovaciji novih tehnologija, onda je to zasigurno Nike. A kada pritom brend jednake napore ulaže i u estetiku, onda je jasno zašto je omiljen odabir i sportaša i fashionista diljem svijeta.