Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 1.048

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Kako je Converse pokorio svijet

Marquis Mills Converse osnovao je u Bostonu tvrtku koja je proizvodila obuću još 1909. On nije mogao ni sanjati kakav će uspjeh tvrtka doživjeti u stoljeću koje je uslijedilo.

Converse je ubrzo postao zaštitni brend buntovnika. Voljeli su ga svi oni koji se nisu bojali biti drugačiji. Converse All Star tenisice postale su jedan od najprodavanijih modela tenisica unatoč tome što su ih prvotno nosili sportaši.

Upravo iz ovog razloga, njihove su danas popularne starke nosile mnoge ikone rock'n'rolla. Starke su ono što je izdvajalo kreativce iz mase i danas su ostale omiljena obuća mnogih naraštaja.

Obuća koja je ušla u legendu

Nakon što su ih prihvatili mnogi glazbenici alternativne scene i individualci iz mnogih područja kulture i umjetnosti, bilo je samo pitanje vremena kada će se Converse lavina zakotrljati na širu populaciju. Poklonici svih ovih umjetnika i javnih ličnosti prisvojili su ga kao svoj brend.

Ono što ovu modnu marku razlikuje od ostalih je da ona ima vjerne poklonike. Oni obično starke nose već dugi niz godina i nerado ih mijenjaju za drugu obuću. Svoju ljubav prema njima nerijetko prenose i na svoju djecu pa i unuke.

Starke su prepoznatljive uvijek i u svakom kutku svijeta. Najčešće su izrađene od čvrste tkanine s klasičnim niskim gumenim potplatom i prepoznatljivim Converse logom. Danas su dostupne i kožne varijante ove obuće koje su prikladne i za kišu. Svi mi koji ih nosimo znamo da su i one iznimno udobne.

Converse online je najbolja kupnja

Kupite li Converse online na Zalandu, budite sigurni da ćete dobiti visoku kvalitetu po povoljnim cijenama. Trudimo se da našu ponudu često obogaćujemo artiklima iz najnovijih kolekcija.

U našoj ponudi ovog brenda, pronaći ćete sve što vam treba da biste bili u trendu. Udobne dukserice s visokim udjelom pamuka obogatit će vaš sportski look svojim zanimljivim dezenima. Tenisice će mu dodati udobnost i moderan izgled, a modni dodaci će ga dodatno istaknuti.

Naša Converse online ponuda je zaista bogata. Potražite artikle koji vam se sviđaju i (p)ostanite modni buntovnik.