Ženski kaputi

Glavni filtri
Proizvoda: 5.401

Naše omiljene boje kaputa

Ženski kaputi – prvi vjesnici jeseni

Čim se jave prvi znakovi jeseni svi žurno iz ormara izvlačimo topliju odjeću i obuću. Jedan od najomiljenijih komada svakako je kaput koji nas grije u hladnim danima. Ženski kaputi svake godine privlače pozornost kao oličenje trenutnih trendova, ali i kao bezvremenski odjevni komadi koje bi svatko trebao imati u svojoj garderobi.

Čini se kako stalno svjedočimo evoluciji ovog modnog klasika pa je tako sada moguće birati između raznih vrsta: parke, mantili, vuneni i pernati kaputi. Neovisno o tome koji model osobno preferirate važno je uložiti u dobar kaput na koji uvijek možete računati. On vas treba grijati tijekom hladnih dana, ali vas može i učiniti zvijezdom gradskih modnih priča. Zalando se pobrinuo osigurati vam upravo to. Naša ponuda prepuna je modela za koje vjerujemo da mogu udovoljiti baš svakome.

Raznolikost krojeva, boja i materijala

Današnja moda nudi šarolik izbor kaputa raznih oblika, stilova i boja za svaki ukus. Ponekad se izgubimo u toliko različitih stilova i boja te odabir savršenog kaputa postane pravi izazov. Zato je bitno znati kako najbolje odabrati model koji nam odgovara. Pripremili smo za vas nekoliko stilskih savjeta koji će vam zasigurno olakšati kupnju.

Za početak najprije razmislite koji stil, boja i oblik bi se najbolje uklopio u vašu garderobu. Jeste li minimalist i prevladavaju li u vašem ormaru crna, siva ili bijela? Tada je najbolje kupiti kaput upravo tih boja. Ako pak volite eksperimentirati s različitim stilovima, odaberite model nesvakidašnjeg i upečatljivog kroja u živim bojama.

Nastojite ostaviti mjesta za slojeve odjeće koji trebaju doći ispod kaputa – džemperi, kardigani i prsluci. Svakako je bitno i obratiti pozornost na duljinu. Za one sitne građe preporučuju se kraći ženski kaputi i oni srednje duljine, dok osobe više građe ne mogu pogriješiti s dužim modelima. Možete napraviti i takozvani ''test zagrljaja'': obucite novi kaput, zakopčajte ga te se zagrlite dodirujući lopatice suprotne ruke. Ako jedva podignete ruke, definitivno se ne radi o odgovarajućoj veličini. Ako se možete zagrliti, ali osjećate zatezanje na laktovima ili u ramenima, bilo bi dobro isprobati veću veličinu.

Kaput koji nosi cijelu modnu kombinaciju

Iskoristite elegantnu moć ovog modnog klasika koja se unosi u svaku odjevnu kombinaciju. Najbolja opcija je uskladiti ga s haljinom ili suknjom te uglačanom košuljom. Par elegantnih hlača koje se nose sa štiklama također će pristajati uz njega. Ovakav uredski styling uvijek je u trendu. Međutim, zadnjih godina nije rijetkost vidjeti kaput u kombinaciji s tenisicama ili čak majicama s kapuljačom.

Modni dodaci mogu naglasiti vašu modnu poruku. Ženski kaputi nevjerojatno dobro pašu uz modne dodatke poput šalova, rukavica i kapa. Posebno su upečatljive kombinacije šarenih modnih dodataka s neutralnim bojama. Također, u posljednje vrijeme postalo je posebno popularno uz kaput nositi šiltericu koja odaje ležerniji dojam i predstavlja savršenu kombinaciju za subotnju kavu na špici.

Vjerujemo da ste se prepoznali u nekom od naših modnih prijedloga te da ćete žurno krenuti u lov na svog novog zimskog mezimca. Oslonite se na svoju modnu intuiciju i odaberite najboljeg suputnika za hladne dane. Pogledajte koji ženski kaputi su u našoj ponudi!