Ženski kombinezoni

Glavni filtri
Proizvoda: 1.230

Kombinezoni – svestrani, udobni i za svaku priliku

Kombinezoni već dugo vremena nisu samo muška privilegija. Bez obzira na to je li riječ o klasičnom radnom kombinezonu od trapera s velikim prednjim džepom na grudima za razne alatke ili nježnom minimalističkom od kašmira, radi se o modnom artiklu koji se oblači lagano poput haljine. Usto, vrlo su svestrani i gotovo da nema prigode u kojoj neće poslužiti.

Ženski kombinezoni štede vrijeme za odabir

Od odlaska na poslovni sastanak do gala večere ili odlaska na kavu s frendicama, ženski kombinezoni pojavljuju se u bezbroj maštovitih kombinacija. Od onih inspiriranih radnim odijelima zaposlenika američkih benzinskih crpki iz holivudskih filmova do tankih svilenih mini kombinezona za ljetne večernje užitke, jedno im je svima zajedničko. Ne moraš gubiti vrijeme na sparivanje gornjeg i donjeg dijela jer predstavljaju kombinaciju uz koju ćeš trebati obuću i eventualno majicu.

Kombinezon od trapera s naramenicama od klasičnog muškog radnog odijela za farmu ili automehaničarsku radionicu izrastao je u ženski modni artikl za svakodnevicu. Zahvaljujući naramenicama i načinu na koji se kopčaju naročito su popularni kod trudnica. Jednostavni su za obući i skinuti, a pašu na svaku majicu dugih ili kratkih rukava. Ne samo da odgovaraju u svakoj prilici, nego odgovaraju i svakom obliku tijela.

Glavna uloga na gala večeri

Toliko su svestrani da pokrivaju čitav spektar. Ne samo da mogu biti odlični kao radna ili sportska odjeća, nego im odlično odgovara i glavna uloga na gala večerama i koktel zabavama. Srebrni kombinezon od štrasa s kratkim nogavicama i dugim rukavima u kombinaciji s potpeticama od crne kože nepogrešiv je izbor za nezaboravan ljetni party pored bazena. U elegantnom crnom kombinezonu od šifona s dugim nogavicama osjećat ćeš se ugodno na poslu. U sličnom outfitu od šifona i otkrivenih ramena s cvjetnim uzorkom odlično ćeš se zabaviti na plaži.