Puloveri i veste na kopčanje za žene

Proizvoda: 14.716

Ženske veste – izvor topline za hladne dane

Kad hladnoća pokuca na vrata, najbolje je otvoriti u pletenoj odjeći. Ima nešto smirujuće u vuni, tom tradicionalnom materijalu koji dolazi u tisućama inkarnacija i tisućljećima inspirira modne dizajnere širom svijeta. Veste na kopčanje ili puloveri, tanke ili debele, dugačke ili kratke, jednobojne, višebojne ili s uzorkom, pa i printane, s kragnom ili bez pružaju nam sigurnost u vrijeme kada temperature padnu ispod ništice, a toplina postane osnova svake modne kombinacije.

Ženski puloveri za brzo oblačenje

Ženski pulover idealan je modni artikl kad tražiš nešto što se jednostavno oblači, a brzo će te ugrijati. Od onih teških zimskih sve do laganih, puloveri su idealni kao samostalni komadi garderobe koji se oblače na potkošulju ili majicu, ali i kao jedan od slojeva. Pulover ili vesta na kopčanje bez problema se slažu s majicama i košuljama, a jedino o tebi ovisi koliko čega želiš da se vidi.

Jednostavna, ali ženstvena pink pletena vesta na kopčanje tvojem svakodnevnom popodnevnom looku dodat će šik detalj koji povezuje tradicionalno i suvremeno. Čak i najobičnija kombinacija traperica i bijele majice kratkih rukava uz takav detalj postaje moderna i drukčija. Džemperi se sasvim dobro uklapaju i u poslovne kombinacije. Džemper V-izreza uparen s dužim prslukom boje konjaka, poslovnim crnim hlačama na crtu i smeđim kožnim cipelama odaje pristupačnost i otvorenost, upravo one osobine koje su u poslovnom svijetu prijeko potrebne.

Poigraj se uzorcima

Kada su slojevi u pitanju, pletenina nudi doista širok izbor kombinacija. Tanka, gotovo prozirna crna vesta na kopčanje s velikom pletenom kapuljačom idealno se uparuje i prirodno nastavlja na crnu pletenu dolčevitu. Za večernji izlazak poigraj se kontrastima i taj tradicionalniji gornji dio razbij pankerski poderanim crnim uskim trapericama i sjajnim crnim vojnim čizmama. Prozirne pletene veste na kopčanje nude ti dodatnu zabavu kada dolaze s uzorkom. Kombinacija tamne veste i svijetle majice i obratno stavit će fokus upravo na uzorak.