Ženske fitness i sportske tajice

Glavni filtri
Proizvoda: 1.110

Ženske fitness i sportske tajice za sve tvoje sportske aktivnosti

Donosimo ti ženske fitness i sportske tajice poznatih brendova. Ovako raznolika ponuda omogućava ti pravi izbor odjevne opreme za tvoje sportske aktivnosti. Uz ženske fitness i sportske tajice održavanje tjelesne forme odrađivat ćeš s lakoćom.

Udobne i poželjne fitness i sportske tajice za žene

Zadrži fokus i ostvari svoje zacrtane ciljeve uz fitness i sportske tajice za žene. Elastične, ugodne i prozračne od pomno biranih materijala ovi sportski odjevni komadi zadovoljit će tvoje visoke kriterije.

Osim udobnosti, visoko na ljestvici prioriteta je da se ove fitness i sportske tajice za žene odlikuju i vizualnom estetikom. Krojevi ističu i prate liniju tijela.

Korišteni su materijali poput poliestera i poliamida s dodatkom elastina. Materijali pojedinih modela načinjeni su posebnom tehnologijom koja omogućava brzo sušenje tkanine. Ženske fitness i sportske tajice su skinny kroja, normalnog ili visokog struka i imaju elastični pojas za maksimalnu slobodu pokreta.

Sve kvalitetne ženske tajice na jednom mjestu

Standardna dužina do gležnja ili dužina do pola lista, kratke ili posebno kratke, do koljena ili preko koljena, biraj ovisno o tvojim željama i potrebama. Svaki model ovih ženskih fitness i sportskih tajica pružit će ti udobnost i fleksibilnost. Za sportske aktivnosti različitog karaktera ove tajice će ti omogućiti postizanje maksimalnih performansi.

Bogata paleta boja, od baznih poput crne, sive, plave do trendi boja i kombinacija istih s upečatljivim ili decentnim dezenima, pruža ti veliku slobodu izbora. Otisnuti logo pojedinog brenda je dominantan ili diskretno otisnut na pojasu ili nogavici.

Neki modeli ovih tajica imaju dodatak poput sigurnosnog džepa na boku ili nogavici za pohranu nužnih sitnica. Ukrasni šavovi pojedinih modela ovih ženskih fitness i sportskih tajica naglašavaju liniju nogu i pridonose efektnom sportskom outfitu. Ženske fitness i sportske tajice iz ove kolekcije olakšat će ti održavanje tjelesne kondicije i maksimalno uživanje u raznim sportskim aktivnostima. Samo odaberi.