Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 381

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Furla je najbolje od Italije

Obitelj Furlanetto osnovala je tvrtku Furla za izradu luksuzne obuće i modnih dodataka u Bologni 1927. godine. Vremenom se tvrtka izdignula u sam vrh talijanske mode svojim kvalitetnim i luksuznim proizvodima.

Italija je oduvijek bila poznata kao prijestolnica mode. Obitelj Furlanetto zaslužna je što se Bologna upisala na talijansku modnu kartu odmah uz bok Milanu.

Furlini modni dodaci prvenstveno su namijenjeni ženama. Ovi luksuzni komadi upotpunit će svaki look daškom luksuza. Želite li se svijetu predstaviti kao otmjena, elegantna, uspješna i maštovita žena, ovo je pravi brend za vas.

Luksuz se zove imenom Furla

Na našim je prostorima tvrtka Furla najpoznatija po svojim prekrasnim torbicama. Teško da postoji žena kojoj torbice nisu najdraži modni dodatak. Među tim ljubiteljicama torbi teško da postoji neka koja nekad nije maštala da ima barem jednu Furlinu torbicu u svojoj kolekciji.

Što je to u Furlinim torbama i novčanicima što ih čini tako izuzetnima i privlačnim ženama? Ponajprije, većina Furlinih torbi i novčanika izrađena je od prirodne kože koja je izrazito zahvalan materijal. Za ovu talijansku tvrtku rade vrhunski dizajneri zahvaljujući kojima je svaka njihova torba pravo malo umjetničko djelo. Stroga kontrola kvalitete svih artikala koji nose njihov potpis garancija je za majstorsku izradu.

Bilo da tražite torbicu za večernji izlazak ili ste pak u potrazi za primjerkom koji će upotpuniti vaš dnevni look, Furla je tu za vas. Ovaj nepresušan izvor bajkovitih torbi s pravom se nazivaju kraljicom luksuza.

Furla online brand je stvoren za posebne žene

Želite li biti primijećene, pretražite naše Furla online modne dodatke. U ponudi imamo torbe od prave kože i marame od čiste svile.

Kod nas na Zalandu možete pronaći i Furla online nakit te satove sa Swarovski kristalima. Oni će dodatno istaknuti vašu ženstvenost.

Kada vas Furlini proizvodi razmaze, teško da ćete pronaći išta drugo što je jednako lijepo, kvalitetno i ženstveno. Priuštite sebi jedinstven užitak pod imenom Furla.