Halteri i čipkasto donje rublje

Glavni filtri
Proizvoda: 73
monnush
monnush
monnush·

Halteri - tako krhko i sitno, a tako snažno sredstvo zavođenja

Osnovna namjena haltera oduvijek je bila da drže čarape čvrsto na mjestu, no vremenom su oni prometnuli u neizostavan modni dodatak u igri zavođenja. Svi se mi ponekad želimo osjećati zavodljivo i seksepilno, bilo da je to za neke posebne oči ili samo za vlastiti osjećaj zadovoljstva. Baš zato mi na Zalandu pripremili smo vam širok izbor modela, od onih pamučnih pa sve do ekskluzivnih haltera izrađenih od čiste svile. Igrajte na uvijek sigurnu kartu u vidu crnih i bijelih modela ili se pak odlučite za vatreno crveni. Možda se ipak osjećate jako romantično pa su vam draži floralni uzorci? Ne brinite, Zalando čita vaše misli i ostvaruje najskrovitije želje. Ne vjerujete nam? Prelistajte našu ponudu i uvjerite se.

Koji materijal je vaš favorit?

Kao i kod regularnih odjevnih predmeta, i kod haltera je bitno da odaberete ispravnu veličinu kako bi oni savršeno obavili zadatak. Ako volite ugodan osjećaj na koži, za vas smo pripremili izbor modela od svile i pamuka. Oni svileni modeli nešto su ekskluzivniji i spadaju u viši cjenovni razred, ali ponekad se isplati, zar ne? Tu su dakako i modeli od žerseja, poliestera i viskoze, kao i čipkasti te mrežasti modeli. Poigrajte se i uzorcima i printevima, od cvjetnog do tigrastog.

Zavodnica na zadatku

Netko voli mnogo čipke, a netko preferira drugačiji dizajn, teksturu i uzorke. Svatko će izabrati onaj model haltera u kojem se osjeća najugodnije i samopouzdano, no ako bismo mi morali predložiti svog favorita to bi zasigurno bili bezvremenski i uvijek upečatljivi crni halteri. Nama je za oko zapeo model koji ujedno vrši ulogu steznika u struku, lagano je providan i ima zanimljive bočne detalje. Mi bismo ga uparili s crnim čarapama te grudnjakom i gaćicama iz iste kolekcije. Ako ostajete kod kuće, sve što trebate je raspuštena kosa i možda malo crvenog ruža za hrabrost, a ako idete u provod navucite preko neku jednako zavodljivu slip-on svilenkastu haljinu i vrtoglave štikle. Sretno!