Ženske tange

Glavni filtri
Proizvoda: 903

Tange su kraljice ženskog donjeg rublja

Kada pomislimo na seksi žensko rublje, najvjerojatnije nam prvo na pamet padnu tange. Sigurni smo da vas neće iznenaditi spoznaja da tange nije osmislila žena nego jedan muškarac. Austrijski kreator Rudolf Gernreich smatra se izumiteljem tangi. On je prvi dizajnirao kupaći kostim s donjim dijelom u obliku tangi još davne 1974. godine.

Od tada su ove ženske gaćice zavladale svijetom i muškarcima diljem njega pomutile razum. Za muškarce atraktivnost tangi vjerojatno leži u činjenici da se radi o jako oskudnim gaćicama koje ne pokrivaju previše. Razlog zbog kojeg žene vole nositi tange nešto je drugačiji. Ovaj se tip gaćica obično ne ocrtava pa su baš one odlično rublje koje možemo odjenuti ispod pripijenih komada odjeće.

Taj efekt „nevidljivosti“ daje nam dodatno samopouzdanje. Nezgodno je kada se ispod uske haljine naziru obrisi donjeg rublja. Većina nas žena to želi izbjeći pod svaku cijenu. Iz ovog razloga posežemo upravo za tangama.

Tange za oblikovanje tijela

Mnogi poznati proizvođači donjeg rublja proizvode tange koje služe da bi što bolje oblikovale naš struk. Na tome su im zahvalni milijuni žena diljem svijeta. Ove gaćice pomažu sakriti naš trbuščić. Stvorene su da vizualno suze struk i istaknu stražnjicu.

Mnoge zvijezde i ne pomišljaju se pojaviti u javnosti bez ovog izvrsnog rublja za oblikovanje tijela. Ove su gaćice dovoljno čvrste da nas stegnu tamo gdje je to potrebno, a ujedno i jako udobne zahvaljujući velikom postotku elastina u svom sastavu.

Tange za oblikovanje struka najbolji učinak imaju odjenemo li ih u kombinaciji s uskom odjećom koja ističe naše obline. Želimo li i push-up efekt, preko njih možemo obući specijalne push-up hulahupke.

Različite tange za različite prigode i različite žene

Pamuk je, rekli bismo, najpoželjniji materijal kad je u pitanju donje rublje. Vodite li računa o svom intimnom zdravlju, najčešće ćete nositi gaćice s visokim udjelom pamuka. Ovaj je materijal iznimno udoban i prozračan, a ujedno je i hipoalergen te ne izaziva iritacije kože. Najbolje gaćice za svakodnevno nošenje one su napravljene od pamuka.

Za romantičnu večer sa svojim partnerom ili neku posebnu prigodu odvažite se odabrati čipkaste tange u kompletu s grudnjakom ili korzetom. U ovakvoj kombinaciji osjećat ćete se izrazito ženstveno, seksi i samouvjereno. Čak i ako nitko osim vas ne vidi što nosite ispod odjeće vi ćete znati da ste u tim trenucima vladarica svoga svemira.

Brazilske gaćice jedan su od najpopularnijih modela gaćica u posljednjih nekoliko godina. Radi se o gaćicama koje su nisko spuštene na bokove, stražnji je dio naboran kako bi vizualno povećao stražnjicu. Njih će izabrati moderne djevojke koje žele biti primijećene.