Glavni filtri
Proizvoda: 246

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Vivienne Westwood - buntovnica koja je zauvijek promijenila modu

Kolekcije Vivienne Westwood sinonim su za visoku modu, engleski stil, ali i kršenje svih pravila. Svaki modni artikl koji se ponosi njezinim potpisom blago je koje treba ljubomorno čuvati. Ta je londonska ikona stila modni svijet okrenula naglavačke još otkako je 80-ih godina prošlog stoljeća počela provocirati svojim jedinstvenim kreacijama inspiriranima punk pokretom i glazbom. S prljavih londonskih ulica prošetala je do visokih modnih dvoraca i pritom nikada nije zaboravila tko je. Iako pripada elitnim redovima najprofinjenijih dizajnerima visoke mode, nije se odrekla svog buntovništva. Hrabrost koju je uspjela zadržati i danas je neodoljiv mamac svima koji su upućeni u modnu povijest, sadašnjost i budućnost.

Modna ikona koja je spojila nespojivo

Vivienne Westwood prva je spojila nespojivo. Modne linije ekscentrične modne ikone vrlo brzo su stekle kultni status koji i danas uživaju. Tradicionalne engleske materijale poput vune i tvida spojila je s provokativnim punk izgledom. Kombinacija engleske uštogljenosti i zatvorenosti s nemarom i razuzdanošću novih generacija pretvorila se u modnu bombu čiju je eksploziju čuo čitav svijet, a odjekuje i danas.

Vivienne Westwood online kolekcija za postavljanje novih granica

Modne kolekcije priznate engleske dizajnerice i poruke koje šalju možete nabaviti iz udobnosti vlastitog dnevnog boravka zahvaljujući Vivienne Westwood online kolekciji dizajnerske odjeće i modnih dodataka za muškarce i žene. Bez obzira na to radi li se o osnovnoj majici kratkih rukava, klasičnom kaputu, hlačama ili gornjem dijelu trenirke, svaki komad odjeće zahvaljujući viziji kraljice punka pretvara se u kultni odjevni predmet koji uvijek iznova definira modu i postavlja nove granice.

Želiš li diskretno pokazati svoju profinjenost, nema boljeg načina od modnih dodataka s potpisom ekstravagantne umjetnice s Otoka. Torbe, satovi, ogrlice i narukvice s poznatim kuglastim grbom neće proći nezamijećeno kod istinskih štovatelja mode. Upotpuni svoj modni stav maramom, šalom i torbicom te pokaži svoj jedinstveni stil. Ružičastu majicu s kapuljačom upari s tamnim kratkim hlačama i pokaži da ne poznaješ granice. U kraljevskoj crvenoj vesti na kopčanje ispod koje se krije vuneni džemper s okruglim ovratnikom približit ćeš se na korak od engleskog dvora.