Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 438

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Nenadmašne Timberland tenisice

Gotovo da nema osobe koja nije čula za tvrtku Timberland. Ako ništa, poznati su nam po signature žutim gležnjačama koje viđamo svuda. Mnogi su brendovi pokušali imitirati baš ovaj poznati model, ali jedan je original.

Tvrtka Timberland osnovana je u Massachusettsu u SAD-u, 1952. godine. Njihova obuća među najpopularnijom i najprodavanijom je u svijetu. Godinama su gradili imidž tvrtke koja proizvodi visokokvalitetnu i udobnu obuću za svakodnevno nošenje i to im se višestruko isplatilo.

Timberland tenisice ni malo ne zaostaju za drugom obućom ovog poznatog proizvođača. Izrađene su da budu udobne. Pri njihovom nastajanju koriste se samo vrhunski materijali i obraća se pažnja i na najsitnije detalje. Rezultat takvog proizvodnog procesa mora biti pravo remek-djelo što Timberland tenisice i jesu.

Timberland tenisice za život u pokretu

Današnji životni tempo je dosta ubrzaniji nego što je bio prije, recimo, 50 godina. Budući da skoro uvijek nekud žurimo i često dosta vremena provodimo na nogama, bitno nam je da je obuća koju nosimo udobna. Što se udobnosti tiče, mjesta za kompromis nema. Vaša će vam stopala biti zahvalna odaberete li Timberland tenisice.

Prednost ovih tenisica je, osim pažljivo dizajniranog potplata i unutrašnjosti, ta što na peti imaju podstavljeni ušitak kako vas ne bi nažuljale. One su fleksibilne i prilagodit će se svakom terenu i gotovo svim oblicima stopala.

Ako su izrađene od kvalitetne sintetike ili nubuk kože, vjerojatno ih je prije prvog nošenja potrebno impregnirati sprejem kako bi ostale nepropusne. Iz ovog razloga obavezno pročitajte uputstva prije nego ih prvi put obujete.

Mi imamo Timberland tenisice u mnogim modelima

Kod nas na Zalandu pronaći ćete razne modele ovih poznatih patika. Visoke modele do gležnja koje ćete rado nositi na traperice zavoljet ćete na prvi pogled. Za sportske hlače, tu su niske tenisice za razne namjene, od onih za šetnju do tenisica za trčanje. Možete biti sigurni u jedno – ako je izišlo iz tvornice Timberland, sigurno je vrhunsko.