Glavni filtri
Proizvoda: 937

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Calvin Klein Underwear – kvaliteta bez premca

Svima su nam, barem iz filmova, poznati ogromni plakati na zgradama u velikim gradovima svijeta koji na sugestivan način reklamiraju rublje Calvin Klein Underwear. Tvrtka je kreirala svoju prvu liniju dizajnerskog donjeg rublja još 1984. godine. Upravo zbog reklama koje golicaju maštu, njihove su nove linije donjeg rublja s polica nestajale brzinom svjetlosti.

Ipak, jasno nam je da bi ovaj uspjeh bio kratkog vijeka da se radilo samo o dobroj reklami. CK je želio proizvesti jako kvalitetan veš. Sudeći po njihovoj popularnosti danas, to mu je i pošlo za rukom.

Svaki proizvod pomno je dizajniran. Pri njihovoj izradi vodi se jednako računa o udobnosti kao i o funkcionalnosti. Visoki udio pamuka osigurava donjem rublju Calvin Klein Underwear prozračnost koja je jako važna.

Pronađite Calvin Klein Underwear online

Ovo je rublje toliko jednostavno da je naprosto neodoljivo. Svaki poznavatelj mode zna točno što može očekivati od para gaćica ili bokserica s potpisom CK. To nisu komplicirani čipkasti komadi, to je savršenstvo dizajna poznato pod imenom jednostavnost. Manje je najčešće više, pogotovo kad se radi o onome što nosimo ispod odjeće.

Ako se želite osjećati nepobjedivo, Calvin Klein Underwear je pravo rublje za vas. Nije slučajno da ga biraju i svjetski prvaci u mnogim sportovima. S ovim ćete vešom i vi biti na vrhu svijeta.

Zahvaljujući CK-u, donje je rublje postalo statusni simbol. Svatko tko je netko nosi baš njihove bralette grudnjake koji ne stišću, bokserice u kojima se osjećaju slobodno ili obične slip gaćice stvorene za udobnost.

CK je uvijek jednostavan i seksi

Ako ste mislili da kvalitetno dizajnersko donje rublje mora biti skupo, varate se. Naša Calvin Klein Underwear kolekcija opovrgava ovu tvrdnju. Naročito su popularna višestruka pakiranja gaćica, grudnjaka ili čarapa po jako povoljnim cijenama.

Zalando nudi i Calvin Klein Underwear online pamučne pidžame. Pripremili smo za vas i udobne majice kratkih rukava te tople kućne ogrtače. Znajte da je ono što nosite ispod odjeće jednako važno kao i vaš outfit.