Glavni filtri
Proizvoda: 5.127

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.
monnush
monnush
monnush·

Ime je Tommy, Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger svjetski je poznat brend koji je od samih početaka prkosio konvencijama te slavio osobnost i jedinstvenost. Udobnost, raznolikost, opuštenost i prije svega autentičnost ono su što krasi svaki modni artikl iz bogate ponude asortimana Tommy Hilfiger. Bilo da tražite nešto potpuno ležerno za svaki dan ili uživanje na plaži ili želite zablistati u kakvoj formalnoj prigodi, Tommy Hilfiger i Zalando imaju upravo ono što tražite.

Ono što nikada nije pitanje kompromisa i zbog čega je ime Tommy Hilfiger oduvijek toliko cijenjeno u modnom svijetu jest kvaliteta. Budite sigurni da će uz ovu marku i svaka vaša najležernija modna kombinacija odisati dozom elegancije jer se kvaliteta može vidjeti i opipati.

Šminker i kuler uz Tommy Hilfiger online

U početku je Tommy Hilfiger nudio asortiman isključivo za mušku populaciju, no danas on obuhvaća široku ponudu proizvoda za žene, muškarce i najmlađe, i to sve nudi na samo jedan klik mišem u sklopu Tommy Hilfiger online ponude na Zalandu. Bilo da tražite sportsku i urbanu odjeću, formalnu odjeću, obuću, torbe, donje rublje ili kupaće kostime, logotip Tommy Hilfiger će vam bez sumnje svaki put zaokupiti pažnju svojim prepoznatljivim vizualnim identitetom. A što taj identitet podrazumijeva? Usudili bismo se reći da je atraktivna kombinacija ležernog bonvivanskog stila i stila pomorskog kapetana. Sve u svemu, pomalo šminkerski američki izgled kakav su filmska i glazbena industrija potakle i na našim prostorima.

Klasika koja privlači poglede

Ne znamo za vas, ali nama je svake zime barem jedan par čizama ove marke predmet čežnje jer dizajn ovog brenda nije tu da se ukalupi u prosjek, već da se ističe te da u vama rasplamsa dopamin i zaljubljenost. Mi smo u svojoj glavi skombinirali prekrasne visoke čizme u kombinaciji gume i brušene kože s diskretnim i stiliziranim kožnim detaljem sa strane te zlaćanim logotipom. Zamislite ih sada na najlonke boje kože i suknju pencil kroja ili minicu, ako se osjećate posebno odvažno, te kakav oversized džemper ili vestu. Preko svega navucite svevremenski kaput u boji devine dlake i dobit ćete upravo ono što je esencija ovog brenda - klasiku i upečatljivost.