Muške tenisice

Glavni filtri
Proizvoda: 6.192

Naše omiljene boje tenisica

Za sve trendi sportaše tu su muške tenisice!

Muške patike raznih klasičnih boja kao što su crna i bijela, upravo su u ponudi po pristupačnim cijenama! S ada su kod nas, na našem jednostavnom sučelju koje nam pruža široki pregled raznih cipela, u ponudi raznovrsne muške patike različitih brendova. No tu su i manje poznati brendovi tako da ponuda odgovara vašoj potražnji i potrebama.

Za one vječne "klasičare" koji ne vole eksperimentirati sa svojim cipelama tu su niske tenisice i visoke muške čizme. A za one koji se bave sportom te vole boraviti vani u prirodi tu su muške patike za skateboardanje, visoke tenisice i mokasinke. Svakako, u bilo kojem pogledu, kvaliteta ovih muških cipela je po svim standardima zagarantirana.

Svaki muškarac treba znati odabrati vječnu klasiku - muške patike!

Najveći dio ponude zauzimaju raznovrsne tenisice. Materijalno gledano, činjenica je da je vrlo bitno pri kupnji svake nove stvari znati i razumjeti što kupuješ pa tako i cipela. Stoga, bitno je ovdje naglasiti da su sve muške patike u ponudi napravljene većinom od brušene kože ili tkanine tako da garantiraju stabilnost i udobnost stopalima, ali i sigurnost. Isto tako, materijal od kojeg je napravljena svaka patika je rastezljive prirode tako da nema straha u slučaju narudžbe pogrešnog broja ili širokih stopala! Također, u kontekstu stabilnosti i sigurnosti, sve patike su većinom na vezanje pa je "ispadanje stopala" iz same cipele apsolutno nemoguće.

Isto tako, bitno je naglasiti da su vezice na tenisicama napravljene od deblje tkanine te ih je vrlo lako zamijeniti po potrebi s obzirom na to da se ne urezuju u kožu pri vezanju ili uklanjanju s patika. Isto tako, sve vezice su u modnom skladu s njihovom pripadajućom tenisicom.

Što se tiče samog đona muških patika, pretežno su gumeni i lagani kako sama patika ne bi "povlačila" nogu i uzrokovala osjećaj težine pri nošenju. Isto tako, đonovi nisu obrubljeni nikakvom tvrdom tkaninom ili sličnim materijalom upravo kako bi se spriječilo stvaranje žuljeva na peti.

Vizualni dojam samih muških patika

S druge strane, naravno, bitno je i da se potencijalnim kupcima cipele svide na prvi pogled. U tom kontekstu, vizualno gledano, većina ponuđenih muških patika imaju jednostavan, klasičan i minimalistički dizajn koji im daje dozu otmjenosti i, za one koji to slijede, trenda. Isto tako, s druge strane, u ponudi su i muške patike šarenijeg dizajna za one otvorenijeg uma prema raznim dizajnima, bojama, tkaninama te namjerno postavljenim rupicama na tenisici. Ove rupice ne samo da daju bolji vizualni dojam cipele, već i omogućuju nozi u samoj patici da "diše".

Također, vidljivi đonovi na svakoj muškoj tenisici su pretežno lakirane smeđe boje te odaju dojam da se svaki dio patike zasebno lijepio i ušivao. To svakako povećava vizualni dojam kvalitete svake muške patike.

S obzirom na sve, Zalando nudi razne kvalitetne i klasične muške patike po pristupačnim cijenama. Isto tako, ponuda modela i brojeva je široka te se sigurno može naći nešto za svakoga. Treba samo malo volje i želje da se dođe pogledati ponuda kvalitetnih tenisica na Zalandu!