Muške papuče

Glavni filtri
Proizvoda: 226

Super udobne muške papuče su obuća koju muškarci obožavaju

Muškarci jednostavno vole ovu mekanu, komotnu i casual obuću. Muškarcima je praktičnost izrazito važna. Oni veliku pažnju posvećuju udobnosti obuće što je glavni razlog zašto su im muške papuče omiljena obuća.

Kućne papuče će muškarac obuti kad se opušta kod kuće. Međutim, nije ih rijetkost vidjeti da u njima idu do obližnjeg kvartovskog dućana ili izađu baciti smeće. Muške papuče im omogućuju da odmore stopala od dugotrajnog hodanja ili stajanja na poslu. Neki modeli imaju masažni uložak koji dodatno potiče cirkulaciju i opušta umorna stopala. Mogli bismo slobodno reći da su kvalitetne papuče muškarčev najbolji prijatelj.

Muškarcima papuče predstavljaju slobodu. Noseći ih oni su u svom prirodnom elementu. Papuče obuvaju onda kada se žele odmoriti od svakodnevnih obaveza i posvetiti se sebi ili obitelji.

Anatomske muške papuče nose i liječnici i trendseteri

Liječnici, ljekarnici te mnogi pripadnici drugih profesija koje zahtijevaju dugotrajno stajanje na nogama najčešće odabiru anatomske muške papuče. Ove im papuče omogućavaju prirodan položaj stopala. Zahvaljujući tome lakše podnose višesatno stajanje ili hodanje. Udobnost ove obuće ne može se poreći.

Natikače s plutenim potplatom i prilagodljivim remenima vrlo su popularne među modno osviještenom muškom populacijom. U njima ih često susrećemo u šetnji gradom. Ova obuća često ima protuklizni potplat što je čini sigurnom na većini terena. Podesivi remeni omogućuju prilagođavanje svakoj širini i građi stopala pa su po udobnosti nenadmašne. Najbolje ih je kombinirati s lanenom košuljom i dugim laganim hlačama nešto šireg kroja ili uvijek modernim bermudama.

Japanke su još jedna popularna varijanta muških papuča. Obično izrađene od gume ili kombinacije pluta i kože, japanke su definitivno ljetni must-have. Ako ste u potrazi za savršenim parom ljetne obuće, onda svakako potražite upravo njih. One će vam pružiti svu onu udobnost koju očekujete od idealne obuće, a neće vam nedostajati ni stila.

Papuče su puno više od kućne obuće

Iako se slažemo da su klasične papuče izrađene od tkanine idealne za boravak u stanu ili u kući, neki primjerci natikača su itekako nosivi i vani. Teško je zato imati samo jedan par. Karakteristična udobnost i nosivost nerijetko nas mami da posegnemo za još nekim novim primjerkom.

Ljeti ćemo često vidjeti muškarca na plaži obuvenog u japanke ili natikače. Ako su izrađene od gume ili nekog sličnog materijala, nije rijetkost ni da će u njima ući u more. Ovo je praktično jer osim što su udobne, morska voda ih neće oštetiti. Dugotrajne su i nadasve dobra investicija za ljeto. U večernjim ćemo satima ljeti često vidjeti muškarce u šetnji sa svojim boljim polovicama ili društvom. Obratimo li pažnju na njihovu obuću vidjet ćemo da dosta njih na nogama ima upravo neki tip papuča. Zahvaljujući modelima koji su otvoreni, stopala dišu što je izrazito ugodno u ljetnim mjesecima.

Ipak znamo da nema ljepšeg osjećaja nego na vratima stana izuti obuću koju smo ranije nosili i obuti papuče. Muške papuče nam pružaju osjećaj doma. Čak i ako smo na odmoru ili u gostima, naše su papuče ono što nas podsjeća na naš topli kutak i sve ono što nam je poznato.