Muške gumene čizme

Glavni filtri
Proizvoda: 17

Muške gumene čizme osvajaju gradske ulice

Muške gumene čizme možda sramežljivije izlaze na ulice u odnosu na svoje ženske pandane, ali nema dvojbe da su već dugi niz godina prisutne na modnoj sceni i da sve više osvajaju i srca muškaraca. Razlog za to svakako treba tražiti u njihovoj praktičnosti, ali i savršenom uklapanju u urbani stil.

Muškarci su ih prvo nosili u lovu i ribolovu, za radove oko kuće, na farmi i u vinogradima ili na velike koncerte u blatnjavoj atmosferi, a onda su shvatili da udobnost i praktičnost koju pružaju ne treba žrtvovati za modu jer one mogu biti dio modne priče budući da jednako muževno izgledaju i na traperice ili cargo hlače. Štoviše, niži modeli za kišnih dana savršeno se slažu i s nekim ozbiljnijim poslovnim odjevnim kombinacijama. Kad tome pridodamo brzinu i jednostavnost obuvanja, muška računica je jasna: dajte odmah dva para.

Vole ih svi: i macho tipovi i vječita djeca u srcu

Oni odvažniji i modno osvješteniji muškarci bez problema će se odlučiti za visoke modele gumenih čizama, dok će oni oprezniji birati muške gumene čizme koje sežu do gležnja. Za koju se god soluciju odlučili, Zalando ima savršen izbor za vas.

Oni pripadnici muškog roda koji imaju djecu ili posude tuđu za privremeno zaboravljanje na sve brige, uz ovaj model čizama pod tom krinkom mogu se vremeplovom vratiti u djetinjstvo te pokoriti sve lišće i lokve po putu. Jesmo li vam dali ideju za zabavu na otvorenom? Oslobodite dijete u sebi i ako već nemate par muških gumenih čizama pregledajte Zalandovu ponudu i odmah naručite jedne.

Podesive u svim pravcima, prilagodljive svim terenima

Praktična stvar kod muških gumenih čizama je što ih je moguće personalizirati u skladu s vlastitim tjelesnim gabaritima. Na Zalandu je dostupan izbor modela različitih visina i širina. Što to konkretno znači? Ovisno koliku zaštitu ili pokrivanje trebate te koliko izdužene listove imate, možete odabrati modele koji sežu gotovo do koljena. Isto tako, ovisno o namjenama i preferiranim načinima kombiniranja možete birati i različite širine otvora gumene čizme. Jasno, što je on širi, to ih je lakše navlačiti preko debljih slojeva odjeće ili raznih odora. Pojedini modeli imaju i praktičan dodatak u obliku vezice na vrhu, uz pomoć koje možete pritegnuti svoje gumene čizme za njihovo savršeno prianjanje.

Ponuda boja uglavnom uključuje neutralne , ozbiljnije tonove poput crne, sive, modre i maslinasto zelene, no ljubitelje vedrijih boja zasigurno će razveseliti žuti i bijeli modeli. Odaberite neki za sebe na Zalandu već danas.