Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 7.188
Prati brendove koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

adidas kao kult

adidas odavno nije samo sportska modna marka, on je izravan iskaz osobnosti. Štoviše, s vremenom se prometnuo gotovo u kult. Čuvene tri pruge davno su se sa sportskih terena preselile na ulice i postale dio urbanog identiteta.

Danas adidas svoj asortiman dijeli u tri glavne skupine: liniju adidas Performance koja je namijenjena sportašima i svima koji žele izvući maksimum iz bavljenja sportskim aktivnostima, liniju adidas Originals koja je usmjerena na životni stil i modni izričaj te liniju Y-3 na kojoj rade modni dizajneri. Dakako, kod nas na Zalandu pobrinuli smo se da vam osiguramo ponudu za sva vaša raspoloženja i potrebe.

Brend koji osluškuje bilo naroda

Na ovim našim prostorima tri pruge su oduvijek bile rado biran simbol. Štoviše, na internetu možemo pronaći razne duhovite dosjetke na vlastiti račun o istočnoeuropskim narodima, njihovim navadama i mentalitetu. Dosjetke su eklektične i izazivaju smijeh do suza, ali gotovo bez iznimke uključuju arhetip Slavena odjevenog u adidasovu trenirku s 3 paralelne pruge. Čak je i adidas sam odlučio promidžbu usmjeriti u tom pravcu, igrati na sentimentalnu kartu te se približiti ljudima iz naroda na svim kontinentima u tim najopuštenijim životnim trenutcima. Mi na Zalandu želimo vam pak približiti adidas online i omogućiti još više slobodnih trenutaka za kreiranje takvih opuštenih scenarija.

adidas online - kvaliteta nije pitanje kompromisa

Bilo da tražite kvalitetnu sportsku opremu koja će vam pružiti potporu i suhoću u najzahtjevnijim tjelesnim naporima ili samo želite osigurati beskompromisnu udobnost i postići ležeran i urban izgled, adidasova online ponuda na Zalandu zadovoljit će apetite i najzahtjevnijih. U posljednje vrijeme jako je popularno slobodno vrijeme provoditi u planinama i na zahtjevnim te strmim stazama, a baš u takvim uvjetima obožavat ćete tehnologiju TERREX za neuređene podloge. Vodootporna membrana GORE-TEX osigurat će vam suhoću stopala, gumeni potplat Continental stabilnost na mokrim i suhim podlogama čak i pri trčanju, a sustav amortizacije Boost izuzetnu snagu odraza pri svakom koraku.

Gore spomenutu tehnologiju uparite s tehnologijom AEROREADY koja upija vlagu, osigurava vam suhoću te sprječava osjećaj hladnoće. Što vam je toplije, to se i lakše krećete, čak i po niskim temperaturama, te imate osjećaj kao da probijate ledeni zid. Najbolje da se u sve navedeno uvjerite i sami te pregledate što je ovaj omiljeni sportski brend novo osmislio, a Zalando za vas pažljivo odabrao.