Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 555

Prati brendove koje ti se sviđaju

Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Geox - cipele napravljene za sve vremenske uvjete i sve podloge

Ima li ičeg ljepšeg i kvalitetnijeg nego što su to talijanske cipele? Geox je odličan primjer kvalitetnih cipela iz ove mediteranske države. Tvrtka je osnovana u Italiji 1995. godine. Ideja tvorca ove obuće, Marija Morettija Polegata koji je strastveni trkač, bila je dizajnirati cipele koje dišu. Naravno, to mu je pošlo za rukom i dobar glas počeo je pratiti ovu marku diljem svijeta.

Geox je od svog osnutka ulagao u istraživanja i nove tehnologije. Tako za njih osim dizajnera rade i ortopedi, ali i inženjeri, kemičari te fizičari koji proučavaju kako se znoj izlučuje tijekom kretanja i pomažu osmisliti materijale koji će disati. Danas Geox cipele imaju u svojim potplatima patentiranu propusnu membranu koja omogućuje ispuštanje topline kako bi se izbjeglo znojenje.

Ova kompanija također veliki naglasak stavlja na održivost. Gdje god je to moguće nastoje u proizvodnji koristiti obnovljive izvore energije te tako zaštititi naš planet.

Neka Geox bude vaš izbor za lagan korak

Ako tražite obuću vrhunske kvalitete koja je ujedno i šik i udobna, onda je Geox brend za vas. Ova talijanska modna kuća u svojoj ponudi ima obuću za žene i muškarce, ali i za naše najmlađe. Svi znamo koliko je važno da je dječja obuća anatomska i izrađena od najkvalitetnijih materijala, Geoxove cipelice su upravo takve.

Ova tvrtka brine da potplati obuće ne prenose udarce o podlogu pri hodu na naša stopala kako se ne bismo brzo umarali. Također, veliku važnost pridaju vodootpornosti pa stalno poboljšavaju tehnologiju izrade kako bi nam stopala ostala suha.

Njihove gležnjače i čizme zimi će plijeniti pažnju svojim atraktivnim dizajnom, a samo ćete vi znati tajnu njihove udobnosti. Tenisice Geox jednako su lijepe koliko su i udobne. Među mnogim modelima lako ćete naći svog favorita.

Zalando vam nudi Geox online

Mi najbolje znamo koliko su kvaliteta i udobnost bitni našim kupcima. Upravo iz tog razloga nudimo vam najbolje od Geox online kolekcije. Potražite obuću za sebe i za svoje najmilije i zaputite se s nama u Geox online avanturu.