Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Katalog

Glavni filtri
Proizvoda: 1.312
Prati marke koje ti se sviđaju
Prvo ćemo ti prikazati više takvih proizvoda, uključujući nove proizvode i kolekcije.

Diesel kao pogonsko gorivo kroz život

Brend Diesel nastao je u jeku svjetske naftne krize 1978. godine, dok se dizelsko gorivo još uvijek smatralo alternativnom vrstom goriva. Inspiriran tom situacijom začetnik brenda Renzo Rosso došao je na ideju da ponudi alternativnu vrstu traperica koja će parirati velikim kompanijama i ponuditi nešto inovativno. Od samih početaka pa sve do današnjeg dana brend koristi slogan: "Za uspješan život", te na njemu bazira upečatljive, ironične i dinamične modne kampanje. Kod nas na Zalandu možete pronaći odjeću, obuću i modne dodatke za žene, muškarce i djecu ovog svjetski poznatog brenda usmjerenog na ljubitelje urbanog stila.

Diesel online - uz vas u svakom uspjehu

Cjelokupan asortiman brenda Diesel moguće je podijeliti u 3 glavne linije: standardnu Diesel liniju za žene i muškarce, dječju liniju te Diesel Black Gold Liniju. Potonja nudi suvremene dizajnerske komade koje pršte rokerskom elegancijom. Cjelokupna linija odiše pomalo drskim stavom tipičnim za brend, koristi inovativne tehnologije i najkvalitetnije materijale te donosi neke novo viđenje profinjenosti.

Ono što ovaj brend rado provlači kroz sve poruke u svojim kampanjama jest da je uspješan život toliko osoban i relativan pojam. Na nama je da odaberemo stil života i modni stil koji najbolje odgovaraju našem duhu. Ne osjećamo se svi u svemu ni udobno ni ugodno. Baš zato mi na Zalandu ponudili smo vam širok asortiman brenda Diesel online , a na vama je da prosudite što od ponuđenoga odgovara vašem viđenju uspješne modne kombinacije za ples kroz uspješne životne trenutke.

Ulična moda u posebnom stilu

Volite li pomaknutu rokersku eleganciju? Oduševit će vas udobna Dieselova flanelska haljina-košulja asimetričnog kroja. Zahvaljujući jako naglašenom struku izgledat ćete posebno zavodljivo, pritom ne žrtvujući udobnost ni na trenutak. Uparite je s klasičnim crnim gležnjačama na visoku potpeticu ili ravnim gležnjačama s vezicama te dodajte omiljeni ruž kao završni detalj i spremni ste da zabljesnete u stilu rock zvijezde.