Školske torbe za djecu

Glavni filtri
Proizvoda: 37

Školske torbe za velike i male

Odabir školskog pribora veseli one najmlađe, ali i one nešto starije školarce. Jedna od najpotrebnijih stvari za školu zasigurno je školska torba koja će djetetu postati svakodnevni pratitelj. Zatim prilikom odabira idealne školske torbe za tvog mališana obrati pažnju na materijal izrade i na dimenziju torbe.

Dostupne su u svijetlim i tamnim bojama, kontrastnim nijansama, a mnoge su obogaćene raznim printevima popularnih crtanih ili filmskih junaka, tako da će svako dijete moći pronaći onu idealnu. Ovisno o materijalima izrade, torbe mogu biti izuzetno čvrste te otporne na kišu i vremenske uvjete.

Moderna školska torba za učenika – spoj mode i funkcionalnosti

Školska torba služit će djetetu nekoliko godina, tako da je važno da ste odabrali onu pravu. Svakako se isplati uzeti u obzir činjenicu jesu li remeni podesivi, ima li ojačani stražnji dio koji u isto vrijeme podupire leđa te je li lagane strukture.

Ova tri elementa omogućit će ti da prilagodiš određeni model tjelesnoj građi djevojke ili dječaka. Odvojeni pretinac za knjige i bilježnice kao i dodatni bočni džep za bocu vode uvijek je od koristi. Važni su i dodatni pojasevi koji se vežu oko prsa i struka, radi ravnomjerne raspodjele težine.

Ergonomski oblikovane školske torbe za maksimalnu sigurnost djece

Školske torbe za djevojčice i dječake trebale bi biti ergonomski oblikovane kako bi savršeno odgovarale potrebama školaraca. Asortiman na Zalando online uključuje široku paletu školskih torbi odnosno ruksaka s integriranim i podesivim naramenicama za maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Ušiveni su izdržljivi bočni i prednji džepovi u koje dijete može spremiti bocu vode, ključeve i mobitel. Na raspolaganju su razni modeli i dizajni torbi tako da će tvoj mališan imati pune ruke posla.

Osobito se ističu ruksaci iz Frozen kolekcije, a ne treba zaboraviti ni na školsku torbu ukrašenu printom iz Ratova zvijezda. Što još čekaš? Potraži dječji ruksak za tvog mališana i iznenadi ga prije početka nove školske godine.