Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Dječje rukavice

Glavni filtri
Proizvoda: 195

Dječje rukavice ili kako bez muke pronaći prave

Znamo da nije lako pripremiti dijete na izlazak na hladnoću. Nije mali zadatak pronaći pravu odjeću i dodatke za dijete, navući svu tu silnu odjeću ne spada u popis omiljenih stvari, unatoč tome, prije svega, djeci mora biti toplo, ali ujedno i udobno.

Pronalaženje najboljih dječjih rukavica u najmanju ruku može biti frustrirajuće. Znamo da mala djeca kada je u pitanju navlačenje čarapa, cipela, kapa i rukavica, nisu zadovoljna tim procesom i da se jedno jednostavno odijevanje može pretvoriti u pravu malu borbu.

Nema sumnje da je pripremanje vašeg mališana za izlazak na hladnoću proces. Unatoč tome, važno je osigurati da djetetu u potpunosti bude toplo.

Zalando ti donosi onaj wow efekt

Važno je pronaći kako i svu tu odjeću, pa tako i tople dječje rukavice koje i dalje omogućuju djeci da se igraju. Budući da mališani najvjerojatnije nisu super spretni kada je u pitanju igra na snijegu, vjerojatno će biti frustrirani ako nemaju dovoljno slobode s rukama.

Ali kako pronaći dovoljno debele i tople dječje rukavice, a udobne? Dovoljno atraktivne, a funkcionalne?

Jednako je važno da se i mališanima sviđaju rukavice. Zato smo u ovoj kolekciji odabrali najbolje od raznih popularnih dizajnera, pa se u asortimanu mogu naći prave rukavice za snježne radosti, rukavice s različitim životinjskim uzorcima, vunene, pamučne, kompletići živih boja koja će djeci vratiti osmijeh na lice. Važno je imati izbor.

S parom dobrih rukavica i na kraj svijeta

Većina djece voli provoditi vrijeme na otvorenom, po kiši ili suncu. Kada su zimske ili snježne radosti u pitanju, neophodno je da djeca imaju par zimskih rukavica kako njihovu igru, pravljenje snjegovića ili grudanje, ne bi ometala hladnoća.

Održavanje toplih ruku znači da će moći duže provesti na igralištu, istražujući prirodu i igrati se sa svojim prijateljima, a igra na otvorenom je izvrstan način za upoznavanje svijeta oko sebe.