Dječji ruksaci i dječje torbe

Glavni filtri
Proizvoda: 595

Dječji ruksaci - mali partneri za velike pustolovine

Dječji ruksaci nedvojbeno su najpraktičnije rješenje za jednostavno prenošenje svih onih brojnih dječjih sitnica te sokića i grickalica. Nezaobilazni su za odlaske u vrtić, na izlete, u park ili na trening, a vrlo često se i mi malo veći, iz praktičnih razloga ili puke lijenosti, poslužimo njihovim ruksacima i uguramo svoje mobitele i novčanike. Priznajte da je to istina. Ipak, kada je o odabiru ruksaka riječ, te male glavice itekako imaju stav i znaju što hoće. Kompromisa nema i izbor je samo njihov. Da bismo vam skratili one općepoznate muke odlaska u kupnju koji obično završi suzama i dječjim moljakanjem da im kupite još 101 neplaniranu sitnicu, mi na Zalandu za vas i vaše juniore pripremili smo pravu malu izložbu raznoraznih ruksaka vrhunske kvalitete. Posjednite ih ispred ekrana i uveselite ih nekom novom akvizicijom s likom omiljenog crtanog junaka.

Dječje torbe

Djeca rastu, nekad i brže nego očekujemo, pa su zato podesivi remeni kakvi krase većinu ruksaka i dječjih torbi na Zalandu iznimno praktično rješenje koje omogućuje da djeca u njima uživaju što je duže moguće. Materijale od kojih je izrađen ruksak birajte ovisno o namjeni. Ako će ruksak dijete nositi na trening ili u prirodu gdje često završi na podu i doživi kojekakve avanture, preporučujemo birati izdržljivije materijale koji se teže habaju i lakše čiste. Ako je namjena ruksaka šminkerske prirode, onda možete dati mašti na volju i po pitanju materijala i boja.

Ruksaci za vrtić mogu biti fora

Vaša djevojčica je možda zaluđena roza tonovima, šljokicama, Minnie ili princezom Elsom iz Snježnog Kraljevstva, a vaš dječak možda preferira junake iz Pseće patrole ili Marvelove likove. Mi na Zalandu imamo sve. Ipak, ako moramo dati univerzalan prijedlog koji će jednako voljeti i djevojčice i dječaci te koji će se uklopiti na većinu njihovih kombinacija, onda bi to bio omiljeni Snoopy. Ubacite u njega čips ili čokoladicu i omiljeni sokić ili vodu vašeg mezimca ili mezimice te ih pustite da sa Snoopyjem na leđima vesele otrče u nove avanture.