Dječje tenisice

Glavni filtri
Proizvoda: 2.680

Dječje tenisice po ukusu malih modnih znalaca

Ponekad vam se čini da vaša klinceza ili maleni frajer prati trendove revnije negoli vi sami? U isto vrijeme ne možete se oduprijeti osjećaju da ste tek jučer kupili nove dječje tenisice, a već je stiglo vrijeme za nove ? S nama vam to više nikada ne treba biti problem. Kod nas na Zalandu pronaći ćete širok izbor sportskih i ležernih modela dječjih tenisica za svaki dan različitog cjenovnog ranga, ali i upečatljivih modela za frajerice i frajere koji se žele modno istaknuti i naglasiti svoju osobnost.

Vaše djevojčice i dječaci još nisu savladali problem vezica ili su naprosto toliko prepuni energije da ne mogu gubiti vrijeme još i na tu gnjavažu? S nama ni to nije pro blem. Birajte između modela na čičak trake ili onih s patentnim zatvaračem. Za one kojima vezice nisu bauk, ponuda je više nego raznolika.

Znamo koliko su dječje noge nemirne i kako je dovoljan samo trenutak nepažnje da se dogodi nezgoda. Upravo zato u ponudi imamo brojne visoke modele tenisica koje brižno čuvaju gležnjeve vaših mališana i pomažu da ne dođe do ozbiljnijih ozljeda čak i kada noga u žaru igre malo poleti.

Tako maleni, a tako svoji

Muku mučite jer je vaš malac ili mališanka u fazi Spidermana, Batmana, princeze Else, jednoroga, Munjevitog Jurića, Spužva Boba Skockanog ili nekog drugog junaka suvremenog doba? Ma ne brigajte, Zalando je pokrio i taj segment. A dok pregledavate našu ponudu možda i vas nostalgija povuče da se prisjetite vremena Space Jama, Super Marija ili razgaljenog i energičnog skakutanja dok ekipi u kvartu pokazujete svoje nove svjetleće tenisice.

Materijali od kojih su izrađene dječje patike su važni

Znamo da mališani većinu dana provedu u dječjim patikama. Upravo je zato bitno da je obuća udobna i izrađena od prozračnih materijala. Naša ponuda tenisica dolazi u izboru prirodnih i visokokvalitetnih umjetnih materijala, prikladnih za mokro i suho vrijeme, koji će održavati noge vaših mezimaca suhima i toplima u svako godišnje doba.

Ako vam je pored svih troškova koje imate bitna stavka i ušteda na kućnom budžetu, birajte modele izrađene od materijala otpornijih na habanje i gume otporne na ogrebotine. Možda će vas oduševiti i naši senzacionalni popusti pa odvojite vrijeme i pažljivo razgledajte izbor modela brojnih marki na rasprodaji. Što čekate? Počnite listati s vašim malenim modnim znalcem i pronađite model u kojem će zasjati u školi, parku, na treningu, ulici ili pak u očima svoje prve simpatije.