Dječje cipele na sniženju

Glavni filtri
Proizvoda: 3.989

Dječje cipele akcija - jer znamo da vam uvijek treba novi par

Dječje cipele jedan su od najvažnijih suputnika u životu svakog djeteta za njegov pravilan rast i razvoj. Važno je da su prave veličine, da nisu tijesne ni prevelike, jer u suprotnom ne osiguravaju pravilnu potporu stopalu, a time ni njegov pravilan razvoj i stabilan hod. Katkada dječja stopala rastu neslućenom brzinom i već sutradan cipele koje su do danas savršeno prianjale sutra mogu postati tijesne. Baš zato mi na Zalandu volimo razveseliti roditelje dječjim cipelama na akciji. Ako smo u nešto sigurni, onda smo sigurni da od viška takvih akcija nikada ne boli glava. A ako usput naše neodoljive ponude pripomognu da vas pritom i malo manje boli stanje na računu, onda će naše zadovoljstvo biti veće.

Razderane cipele najbolji su indikator sretnog djetinjstva

Čak i onda kada dječje stopalo ne raste više toliko munjevitom brzinom kao nekoć, ostaje činjenica da su djeca neumorna, prepuna energije i naprosto samo djeca. Cipele su tu da se razderu do neprepoznatljivosti i da pridonesu u stvaranju uspomena, a mi na Zalandu tu smo da vam osiguramo izbor modela za sva godišnja doba i sve prigode. Dakako, s posebnim naglaskom na kvalitetu izrade i samih materijala. Istražite našu ponudu dječjih modela na akciji koji variraju od prve obuće za puzanje do prave sportske obuće za penjanje u kojoj vaši klinci mogu hrabro i sigurnim korakom osvojiti svoje prve planinske vrhove.

Ma daj obuci stare bijele tenisice

Bijele tenisice koje su više crne nego bijele najbolji su dokaz kvalitetno utrošenog djetinjstva, ali mi na Zalandu pri osmišljavanju svog prijedloga za nepogrešivu modnu kombinaciju zaključili smo da je vrijeme da vašem klincu ili klincezi naručite nove bijele unisex Nike Space Jam tenisice s uvijek omiljenim likom Zekoslava Mrkve i dopustite im da u njima skoče do neslućenih visina. Ovakve tenisice savršeno će se sljubiti i s romantičnom pamučnom bijelom haljinicom s mašnicama na ramenima, kao i s kulerskim trapericama i kariranom košuljom. Čekamo vas.