Veste i majice s kapuljačom za žene

Glavni filtri
Proizvoda: 8.291

Put ženske dukserice od sportskih dvorana do modnih pista

U hrvatskom se jeziku za majice s kapuljačom, sportske majice i gornji dio trenirki udomaćio naziv dukserica. Ženske dukserice su nekada bile isključivo odjeća za sportske aktivnosti ili ljenčarenje u stanu. Danas su one toliko moderne da polako preuzimaju modne piste.

Ženske dukserice prve su na ulici prošetale neke od najpoznatijih holivudskih zvijezda. Od tada se trend nošenja ovih majica u gotovo svakoj prigodi proširio poput stihije. Žene diljem svijeta kunu se u njihovu udobnost i praktičnost, a to što su postale trendi učinilo ih je još privlačnijima.

Danas ženske dukserice nose svi. Viđamo ih u školama i na sveučilištima, u šetnji ulicama, u restoranima, trgovinama, kino dvoranama pa čak i u uredima. Život bez ženske dukserice danas bi bio nezamisliv.

Ženske dukserice - nemoguće ih je imati previše

Sigurni smo da ćete se složiti s nama da nam još jedna sportska majica uvijek dobro dođe u garderobi. Bez obzira na to koliko ih imale, ženske dukserice nas uvijek iznova mame da ih kupimo. Sigurno ćemo uočiti još neku u boji koja nam baš treba ili pak onu zanimljivog kroja. Njima je jednostavno nemoguće odoljeti.

Ovo je idealan komad odjeće za prijelazna razdoblja. Duksericu lako možemo prebaciti preko topa s naramenicama, majice kratkih rukava, košulje pa čak i haljine. Na jesen ili proljeće kada su dnevne temperature znatno više od jutarnjih ili večernjih, ženske dukserice uvijek je poželjno ponijeti sa sobom.

Dok su se nekada trenirke mogle kupiti isključivo u kompletu, danas stvari stoje drugačije. Gornji i donji sportski dijelovi danas se najčešće kupuju odvojeno. Ženske dukserice su tako postale dostupne neovisno o tome želimo li kupiti i sportske hlače. Mnogim ženama ovo je dalo poticaj da krenu u potragu za sportskim majicama koje mogu kombinirati s čim god požele.

Bezbroj lica ženske dukserice

Ženske dukserice nikako nisu samo sportska odjeća. Iako ih najčešće viđamo uparene s ležernim sportskim hlačama ili trapericama i tenisicama, postoji još mnogo kombinacija koje će oživjeti zahvaljujući upravo dukserici.

Jeste li se ikada odvažile obući finu usku suknju pencil kroja, elegantne gležnjače na visoku petu, a za gornji dio obući trendi duksericu? Niste? Nemojte čekati, to je apsolutni hit ove sezone. Sportska majica ublažit će strogost elegancije i učinit će kombinaciju mladenačkom.

Ženske dukserice također će lijepo pristajati uz kratku lepršavu suknju i gležnjače na vezanje. Ovakav casual stil prikladan je za dnevni look, ali čak i za večernji izlazak.