Ženske hlače

Glavni filtri
Proizvoda: 7.733
_mbabe
_mbabe
_mbabe·

Naše omiljene boje ženskih hlača

U ovoj kući svi nosimo (ženske) hlače

Ženske hlače nisu isključivo odjevni predmet. One su simbol. One su prenositeljice poruke. One su više nego što je to iti jedan drugi odjevni predmet u povijesti. S modnog aspekta, ni jedan drugi odjevni predmet nije istodobno toliko svestran: praktičan, udoban, zavodljiv, otmjen i ležeran. Mogućnosti kombiniranja i prilike u kojima su nosive naprosto ne poznaju granice. Neka statistička istraživanja tvrde da upravo ženske hlače sačinjavaju 50 posto sadržaja našeg ormara. U našoj kući na Zalandu ne želimo izlaziti iz njih, a kada je situacija takva onda je najbolje opskrbiti se cijelim arsenalom modela. Kod nas je izbor toliko dobar da će vam se malo zamantati, ali oprostit će te nam to i još malo pojačati gore izneseni postotak, zar ne?

Od sportašice do dame iz Pariza

Sportašice među nama najradije nose donje dijelove trenirki i tajice, a njih je uvijek najzgodnije i, ruku na srce, najudobnije upariti s kakvom oversized majicom s kapuljačom ili pamučnom majicom kratkih rukava.

Dakako da to ne mora nužno biti tako. Mi na Zalandu nudimo čitav spektar tajica koje mogu izgledati i iznimno svečano ako se upotpune cipelama ili sandalama s visokom potpeticom, elegantnom košuljom ili tunikom, zavodljivim ružem i statement nakitom.

Iz uredskog u svečani stil iznimno lako se transformiraju i svevremenske chino hlače. Ovisno o materijalu od kojeg su izrađene nosive su tijekom cijele godine i jednako odlično izgledaju na balerinke, visoke potpetice, ravne sandale ili pak lagane tenisice. Ljetni modeli mame nas prugicama, cvjetnim uzorcima i veselim ili pak čistim bijelim tonovima, dok zimski igraju na klasične asove iz rukava: crnu, smeđu, sivu i maslinasto zelenu.

Rokerice među hlačama

Prije duže vremena na modni tron zasjele su i kožne hlače, ali one nemaju namjeru tako skoro abdicirati. Njih možda nema hrabrosti odjenuti svatko, ali je zato nedvojbeno da će tko god da se na to odvaži privlačiti poglede.

Kožni modeli izgledaju uistinu upečatljivo, naročito na tanke vestice i klasične košulje. Stilovi koje uz njih možemo postići koketiraju od rokerskog do onog u stilu "Plavuše s Harvarda". One među nama koje nemaju hrabrosti otkriti cijelu siluetu birat će šire modele, a naročito su nam zanimljivi široki modeli suženih nogavica. Jamčimo vam da ćete s njima ući u modne almanahe.

Još dva tipa hlača koje rado biraju dame koje gaje ležeran stil i na neki način ne žele dopustiti da neka vremena za nama odu u zaborav, pronaći ćete kod nas na Zalandu. Jeste li već pogodili o kojim modelima se radi? Dakako, to su uvijek omiljene tregerice i cargo hlače. Hajde, odvrnite tu glazbu iz devedesetih na najjače, krenite listati našu ponudu i uskočite u vremeplov.