Ženske cargo hlače

Glavni filtri
Proizvoda: 718

Ženske cargo hlače za urbanu svakodnevicu

Kao i svaki komad vojne odjeće, cargo hlače funkcionalne su i praktične. Te pozitivne karakteristike nisu promakle vještim dizajnerima koji su ih uspješno prenijeli u civilni život. Hlače širokih nogavica namijenjene radu i boravku u teškom okruženju s gomilom korisnih džepova postale su dio garderobe na modnim pistama, čak i na crvenim tepisima. Cargo hlače danas su dio obavezne opreme kada je u pitanju urbani look. Izdržljive, lake za održavanje i nevjerojatno praktične zahvaljujući povećem broju džepova, ženske cargo hlače danas se proizvode od brojnih materijala i dolaze u raznim duljinama.

Slažu se s tenisicama, ali i cipelama

Cargo hlače jako su udobne, a s obzirom na to da su isprva bile namijenjene isključivo muškom spolu, na ženama uvijek izgledaju zanimljivije od, primjerice, traperica. Mogu se nositi svakodnevno, a najbolje se slažu s casual odjećom i obućom. Upari ih sa svakom kratkom majicom koja ti je pri ruci ili s topićem ako ti je do senzualnije kombinacije. S obzirom na to da su široke, vodi računa o kontrastu pa neka budu uparene s pripijenim gornjim dijelom odjeće. Iako se odlično slažu s bilo kojim sportskim tenisicama, ne znači da ne možeš eksperimentirati i s cipelama. Sandale s platformama ili visoke pete također nisu izuzetak.

Rokerice obožavaju cargo hlače

Želiš li ostati vjerna počecima i štovati tradiciju, biraj cargo hlače s maskirnim uzorkom i crne kožne vojne čizme. Uz pripijenu maslinastozelenu majicu kratkih rukava i pilotske sunčane naočale svi će ti salutirati kad se prošećeš centrom grada.

Cargo hlače posebno su drage rokericama koje ih kombiniraju sa seksi topićima i nezaobilaznim crnim kožnim jaknama. U toj kombinaciji svi će te zvati na pozornicu da im se pridružiš na refrenu. Ne moraš se odreći ženstvenosti da bi uživala u cargo hlačama. Štoviše, možeš ju i naglasiti. Ružičaste cargo hlače od denima upari sa šarenom bluzom dugih rukama s cvjetnim uzorkom u tamnijim bojama.