Kožne jakne za žene

Glavni filtri
Proizvoda: 436

Ženske kožne jakne uvijek su u trendu

Koliko god se vremena mijenjala, ženske kožne jakne nikad neće izaći iz mode. Taj bezvremenski odjevni predmet uvijek će privlačiti pažnju drugih. Kad ulazite u prostoriju u kožnoj jakni, svi pogledi bit će upereni u vas, bez obzira na to je li riječ o motorističkoj ili krznom obloženoj pilotskoj jakni. Kožne jakne predstavljaju puno više od modnog artikla, one predstavljaju način života.

Kožne jakne uvijek su bile privlačne vjerojatno jer su ih prvi nosili piloti zrakoplova. S obzirom na to da su omiljena odjeća motorista i rock 'n' roll zvijezda, ne čudi što daju buntovnički štih.

Ženska kožna jakna upotpunjuje svaku kombinaciju

S praktične strane, izvanredno će vas čuvati od hladnoće. U kožnoj jakni neće morati strepiti od tamnih oblaka jer koža je materijal koji se ne može smočiti. Riječ je i o savitljivom materijalu koji se neće slomiti ili popucati pa su takve jakne zahvalne i za putovanja.

Isto tako, ženske kožne jakne neizostavan su dio svake garderobe jer su dugotrajne. Nije tu riječ samo o vrlo otpornom materijalu poput kože, nego i o samom dizajnu. Bez imalo srama možete obući kožnu jaknu staru 20 ili više godina i biti najveća frajerica u društvu.

Glamurozna transformacija

Zahvaljujući upečatljivom izgledu, ali i elegantnom dizajnu, kožna jakna upotpunit će svaku vašu modnu kombinaciju. Riječ je o odjeći koja se može nositi u formalnim i u neformalnim prilikama. Poput višnje na vrhu torte, kožna jakna pruža završni touch. Obucite ju na svoju najuobičajeniju dnevnu odjeću i svjedočit ćete glamuroznoj transformaciji.

Već odavno ženske kožne jakne nisu ograničene na crnu i smeđu boju iako su te dvije boje i dalje najzastupljenije. Crna boja je i dalje simbol elegancije, autoriteta i sofisticiranosti. Iako se poistovjećuju s rock koncertima, crne kožne jakne mogu biti savršene i za formalne svečanosti. Smeđa boja rezervirana je za avanturistice, a dulje smeđe kožne jakne posebno su elegantne.

Za svaku priliku, stil i budžet

Crvena je najglamuroznija i najizazovnija od svih boja te je namijenjena svima koji žele biti primijećeni. Zahvaljujući razvoju tehnologije kožne jakne danas su dostupne i u svim ostalim bojama i nijansama. Možete birati između plavih, žutih, zelenih i bijelih kožnih jakni (spomenimo samo neke), a ne zaboravite da postoje i višebojni modeli.

Zahvaljujući velikom broju modela lako ćete pronaći svoju idealnu žensku kožnu jaknu za svaku priliku, stil i budžet. Ovisno o odabranom modelu, pomoći će vam da izgledate svečano, ali i manje svečano, nehajno ili pomno promišljeno.