Ženske majice

Glavni filtri
Proizvoda: 18.516

Ženske majice na Zalandu

Svi znamo koliko je važno imati dobru majicu u ormaru. Točnije, svi znamo koliko je važno imati nekoliko dobrih majica u ormaru. Iako se naoko čine kao sasvim običan odjevni predmet, one su ipak više od toga. Mogu podići bilo koju kombinaciju, učiniti ju ležernom ili otmjenom. Dolaze u nevjerojatno puno krojeva, materijala i boja da je ponekad teško odabrati.

Na Zalandu možete satima pregledavati ženske majice. Naš asortiman pun je proizvoda za svaki modni stil. Naša opcija filtriranja dopušta vam biranje raznih veličina, boja, materijala, uzoraka, a imamo i opciju višestrukog pakiranja ako vam se baš posebno svidi neki model.

Ženske majice kao podloga odjevnoj kombinaciji ili glavna zvijezda

Prije kupnje ženske majice zapitajte se kakvu modnu kombinaciju želite. Treba li vam nešto ležerno što možete kombinirati s trapericama ili suknjom? Želite li pak majicom nešto reći? Možda ćete pokušati jednoličnu kombinaciju podići posebnom majicom. U svakom slučaju, ako imate točnu ideju onoga što želite, odaberite filtere koji vam odgovaraju i pregledajte što smo vam pripremili. Ako pak još niste sigurni, slobodno pronjuškajte kroz naš asortiman. Nemoguće je ne naći nešto za sebe!

Nikada ne možete pogriješiti s običnom pamučnom majicom. Bijela i crna su uvijek dobar odabir, važno je samo pronaći dobar kroj. V-izrez daje malo smjeliji look, dok klasični U-izrez može biti dobra podloga za vestu ili lepršavu majicu s printom. Možete razmisliti i o bojama poput svjetloružičaste ili boje pudera koje su posebno popularne zadnjih godina.

Nešto što nikada ne izlazi iz mode je pariški chic čiji temelj su prugaste majice lađastog izreza. One naglašavaju ženstvenost vrata i ramena te se odlično slažu s trapericama širokog kroja i opuštenim suknjama. Za modne avanturistice pripremili smo majice asimetričnih izreza i krojeva. Ne zaboravite baciti oko na naše majice s printevima – to je savršen način za izraziti vašu osobnost ne samo stilom, nego i riječima.

Ogledalce, ogledalce, koju kombinaciju odabrati?

Koji je vaš osobni stil? Za koju prigodu želite obući svoju majicu? To su pitanja koja se trebate zapitati pri kombiniranju ženske majice s ostalim odjevnim predmetima i dodacima. Inspiraciju možete potražiti u časopisima, ali ne zaboravite biti maštoviti. Možda baš vi budete nova trendseterica.

Zavodnice rado kombiniraju čipkaste materijale ili dolčevite s kožnim suknjama ili hlačama. Bijele majice uvijek možete nositi s lepršavim suknjama cvjetnog uzorka za ženstveni izgled. Printeve uparite s klasičnim modelom traperica, a asimetrične krojeve s elegantnim suknjama ili pak uskim hlačama. Odluku donosite vi! Zato krenite u potragu i nađite svoje savršene ženske majice već danas!