Zimske jakne za žene

Glavni filtri
Proizvoda: 763

Hladnoća na vrata, zimske jakne ženske na sebe

Žene vole izgledati lijepo i nije im naročito drago na sebe navlačiti mnoštvo slojeva, ali kada zima pokuca na vrata i temperature se spuste, naglo se predomisle. Što je sloj topliji , to je osmijeh širi. Naša ponuda na Zalandu nedvojbeno će vam osigurati toplinu i najširi osmijeh.

Kako odabrati idealan model ženske zimske jakne?

Što čini idealnu zimsku jaknu i kako odabrati model u kojem nam neće biti ni prevruće ni prehladno? Odgovor na to pitanje nije jednostavan i prvenstveno je potrebno pažnju posvetiti podneblju u kojem boravite ili ćete boraviti te temperaturama koje ondje prevladavaju. Modeli za hladnija razdoblja u pravilu imaju deblja punjenja od perja ili umjetnih vlakana i time tijelo savršeno štite od temperatura koje se spuštaju ispod ništice. U manje hladnim uvjetima bit će dovoljne i podstavljene jakne te zimske jakne od pamuka.

Toplina jakne nije uvjetovana isključivo njezinim punjenjem, već joj bitno doprinosi i duljina modela. Najzimogroznije među nama neće pogriješiti s modelima čija dužina seže do bedara ili sve do koljena, dok će one manje zimogrozne i sklonije sportskim varijantama koje pružaju veću slobodu pri kretanju radije birati kraće jakne koje sežu tek do struka.

U slučaju snijega i kiše preporučuje se imati vodonepropusnu jaknu jer kada se jakna smoči hladnoća lakše i brže prodire u kosti.

Da bi nas najbolje zaštitila od hladnoće, jakna mora savršeno pristajati. Baš zato mi na Zalandu nudimo modele za sve veličine, od jakni za trudnice koje rastu skupa s trbuhom do jakni za sitan i visok stas te plus veličine.

Boja je bitna

U slučaju obuće i odjeće jednostavnije nam se poigravati bojama, no kod jakni ipak moramo birati mudrije. Potrebno je uzeti u obzir boje koje prevladavaju u našoj garderobi i u kojim ćemo sve prigodama nositi tu jaknu.

Crne ženske zimske jakne klasičan su i svevremenski odabir te će se bez problema uklopiti u svaki izgled.

"Klasičarke" koje i zimi žele ostati povezane s morem uvijek rado biraju modre jakne. Posljednjih nekoliko godina iznimno je popularan model u žutim tonovima. Iako se žuta na prvu pomisao ne čini kao prikladan izbor za zimu, ona se u praksi pokazala kao idealan model za kombiniranje te kao uvijek dobrodošao izvor vedrine svima oko nas tijekom hladnih zimskih dana.

Ako ni sami još uvijek niste sigurni koja je dužina, punjenje i boja vaša dobitna kombinacija, prelistajte Zalandovu ponudu i odaberite favorita.