Grudnjaci

Glavni filtri
Proizvoda: 2.906

Razni grudnjaci velike udobnosti

Na "širokim vratima" sada u našoj ponudi samo za tebe su raznovrsni grudnjaci!

Vjerojatno najprimamljivija stvar ženama u vezi grudnjaka je mogućnost odabira raznih boja, dizajna, ukrasa i modela. Pa upravo tu mogućnost odabira između raznih dizajna i boja ti nudimo u našoj ponudi klasičnih i udobnih grudnjaka koji pružaju vizualno-estetski ugođaj, kao i onaj osjetilni. Od klasičnih grudnjaka kao što su sportski grudnjaci crne ili bijele boje pa sve do onih više ženstvenih i ekstravangatnijih grudnjaka kao što su nebesko plavi ili crveni push-up grudnjaci. U ovako širokoj ponudi se sigurno može pronaći svašta!

Estetika svakog grudnjaka

V ažno je naglasiti da ponuda ženskih grudnjaka nije samo široka u bojama i modelima, već i u detaljima na samim grudnjacima! Detalji su jako različiti na svakom grudnjaku i variraju u raznim kategorijama poput izradbenog materijala svakog individualnog grudnjaka ili estetskog detalja kao što su perlice, šljokice, zvonca ili mašne!

Sve u svemu da se zaključiti da sigurno ima nekakav grudnjak koji će se po svim potrošačevim kategorijama svidjeti nekome na prvu!

S druge strane, kod grudnjaka je vrlo važno još nekoliko komponenti, osim njegovog fizičkog izgleda. Za dobar i kvalitetan grudnjak koji pruža potporu treba uvijek uzeti u obzir i druge bitne karakteristike kao što su rastezljivost i prilagođavanje žice grudnjaka na žensko tijelo, pravilno "sjedanje" grudnjaka na tijelu te prilagodba naramenica.

Pa s time nemate brige u Zalandinoj širokoj ponudi grudnjaka!

Struktura samih grudnjaka je uvijek bitna

Svi grudnjaci u ponudi su novi i većina njih (osim sportskog grudnjaka čija je potpora prsišta bazirana na debeloj i slojevitoj tkanini koja se pravilnim oblačenjem pozicionira na područje gornjih rebara) je napravljena s rastezljivom žicom od laganog materijala koji se ne urezuje u nježnu kožu žena niti je žulja. Također, svi grudnjaci imaju rastezljive naramenice koje se mogu namjestiti prema svakoj građi tijela.

Isto tako, sukladno navedenim kriterijima pravilnog i udobnog grudnjaka, Zalando grudnjaci u ponudi "sjedaju" odlično na žensko tijelo, s obzirom na to da se pri kupovini svakog grudnjaka nudi mogućnost odabira veličine grudnjaka ali i test kako pravilno izračunati svoju veličinu.

Dakle, naša ponuda grudnjaka je široka i kvalitetna. S obzirom na brojnost modela i boja, ne treba se čuditi da će svaka žena ovdje nešto definitivno naći ali će se sigurno i umoriti tražeći svoj idealni grudnjak. No za kvalitetu pravog grudnjaka se isplati gledati, pratiti i istraživati kod nas, pogotovo u ovako širokom području!