Kožne suknje

Glavni filtri
Proizvoda: 69

Moderne kožne suknje neodoljivog stila

Pencil suknja, mini suknja, neonska suknja, mogućnosti odabira kožnih suknji su beskrajne! Gdje uopće početi? Ako si oduševljena onim što je dostupno, gdje ga kupiti, pa čak i kako ga stilizirati, nisi jedina.

U potrazi za najnovijim trendovima sezone, modni događaji su uvijek glavni krivac za pronalaženje krojačke inspiracije. U ovom slučaju i ulična moda donosi vijest da je i ove sezone kožna suknja glavna zvijezda svih modnih svjetova.

Među glavnim i najjačim trendovima ove sezone, primijetili smo pregršt glamuroznih kožnih srednjih suknji koje ćeš moći uskladiti u svoj nepobitan stil. Suknje s elegantnim porubom ili one s prorezom do potkoljenice, oduševit će te izbor suknji koje smo izabrali za ovu bogatu ponudu.

Ženske kožne suknje za sve ljubiteljice stila

Retro moda se opet našla u središtu pozornosti i mi ti donosimo najbolje od svakog dizajnera. Pregledaj ponudu ultra modernih i trendi raskošnih suknja od puteraste kože u ljubičastoj i blijedožutoj boji.

Kožne srednje suknje koje donosimo u ovoj ponudi imaju prekrasne siluete, od uskih suknji koje izražavaju figuru do onih opuštenih, namijenjene za svakodnevni stil.

Uskladi valovitu bluzu ili majicu kratkih rukava. Na kožne suknje gledaj kao na slikarovo platno kojem ćeš iskreirati sve bitne stavke svog nepobitnog stila i zasjati u svakoj prilici.

Nenadmašne ženske kožne suknje

Za noćne izlaske uskladi kraću kožnu suknju raznih uzoraka. Od plave do crvene, osjećaj se kao buntovnica i izrazi svoju osobnost. Za one poslovne događaje i bilo kakve sastanke, odaberi klasičnu usku kožnu crnu suknju i uskladi je bijelom uskom košuljom i osjećaj se lijepo, ali i profesionalno.

U ovoj ponudi svaka dama može naći svoj pravi odabir suknje. Bilo da si ljubiteljica kratkih, midi, maksi kožnih suknji. Široke ili uske suknje s privlačnim prorezom neka budu tvoj poziv.

Kada razmišljamo o klasičnim komadima za kreiranje naše kapsule ormara, kožne suknje su neophodna stavka i uvijek čine kroj. Jednako svestran, omiljen je među slavnim i kraljevskim osobama s najviše stila, a upravo sada nikada nije bio više na našem radaru.