Muške majice kratkih rukava i polo majice

Glavni filtri
Proizvoda: 15.320

Muške majice – savršenstvo u jednostavnosti

Muške majice predstavljaju savršeno jednostavnu odjeću koja ocrtava vašu osobnost. Bez obzira na to radi li se o jednostavnoj jednobojnoj majci ili onoj koja puca od živih boja, pogledi se uvijek zaustavljaju na njima. U svojem ormaru svakako biste trebali imati barem jednu najobičniju majicu s kratkim i jednu s dugim rukavima. Mogu se nositi samostalno i definirati čitav vaš look, a mogu biti i diskretno skrivene ispod košulje, jakne ili kaputa. Želite li, možete ih čak potpuno sakriti i ljubomorno čuvati samo za vlastite oči.

V-izrez ili okrugli

Koliko god obožavali muške majice riječ je o odjeći namijenjenoj svakodnevici, a ne gala večerima i ostalim svečanostima. Nitko ne tvrdi da na vjenčanje ne možete doći s jednostavnom bijelom majicom ispod odijela, ali takav modni stil ipak je rezerviran samo za one najhrabrije.

Provodite li puno vremena u teretani, dobro će vam stajati muška majica s V-izrezom koja ističe vrat i pogled usmjerava na gornji dio torza. Ako ste zaboravili u kojoj vam je ulica najbliža teretana, bolje će vam stajati majice s okruglim izrezom koje omogućuju i mnogo veći izbor.

Viskoza za vježbu, vuna za ekskluzivnost

S obzirom na to da muške majice najčešće nosimo na golo tijelo, odabir pravog materijala od iznimnog je značaja. Pamučne majice su najuobičajenije i pokrivaju većinu svakodnevnih događanja, a riječ je o prirodnom materijalu koji ne iritira kožu. Majice od viskoze i poliestera vrlo su izdržljive i nakon višestrukih pranja, a najbolji su izbor za sportske aktivnosti. Vuna je uvijek bila luksuzni materijal, pa i vunene majice odišu ekskluzivnošću.

Tiskane majice posebno su zanimljive zbog poruka koje šalju. Mogu biti jednostavne ili komplicirane, tužne ili duhovite, ali vaš će odjevni predmet postati medij, a vi ćete biti glasnik.

Muške majice često ćete kombinirati s drugim odjevnim predmetima, što je dobro imati na umu prilikom odabira adekvatne boje. S neutralnom sivom nikada nećete pogriješiti. Čak i da žmireći otvorite ormar i napipate hlače, vjerojatno će se idealno slagati.

Bijele majice osnova su osnove muškog odijevanja, jedino pripazite da vam potkošulja također nije bijela. Bijelo možda nije idealna boja za zaljubljenike u gastronomiju zbog lako vidljivih mrlja, ali i zbog toga što onoga tko je nosi čini većim.

Polo majice za nehajni prestiž

Mornarsko plava nije monokromatska, neutralna boja, ali nije ni daleko od toga pa može poslužiti umjesto crne za dnevne izlaske. Crna boja također je jedna od najpopularnijih boja, ali treba imati na umu da s vremenom može izblijediti.

U carstvu muških majica posebno mjesto zauzimaju polo majice. U njima ćete izgledati profinjenije, a opet dovoljno neobavezno. Bez obzira na to jesu li kratkih ili dugih rukava, u pletenim polo majicama bit ćete najveći šminker u prostoriji, a izgledati dovoljno nehajno.

Iako na majicu možete nabacati svaki komad odjeće s rukavima, pa čak i bez rukava, postoje odjevni predmeti s kojima se majice posebno dobro slažu. Primjerice, u kombinaciji s vestom izgledat ćete zrelije, ozbiljnije i pouzdanije. Tu je i ona vječna kombinacija s jeans hlačama koja nikada neće izaći iz mode.