Muške kožne jakne

Glavni filtri
Proizvoda: 315

Muške kožne jakne za modne buntovnike

Muška kožna jakna odjevni je predmet za koji zaista možemo reći da ima osobnost. Ovaj modni klasik ima sposobnost pretvoriti čak i najobičniju odjevnu kombinaciju u mamac za poglede. Često se veže uz klišej buntovnika pa je zato savršen izbor za one koji žele pokazati svoju divlju stranu.

Dobra vijest je da se ove jakne dobro uparuju s više odjevnih predmeta, stoga ju možete nositi u gotovo svakoj prilici. Posljednjih godina vidjeli smo brojne otkačene, ali i elegantne kombinacije s ovim odjevnim predmetom koji razbija barijere i stavlja vas u središte pozornosti.

Neočekivani modni klasik

Kožna jakna kakvu danas poznajemo inspiraciju vuče s početka 20. stoljeća kada su ju nosili avijatičari i vojska. Tijekom 50-ih godina popularizirali su ju glumci i punkeri, a njezin šarm održao se do danas. Ni jedna muška garderoba nije potpuna bez nje.

Kožne jakne napravljene su da traju pa je zato vrlo bitno kakvu ćete odabrati za sebe. U našoj online trgovini možete birati između pregršt modela. Za one koji vole uvijek izgledati profinjeno preporučuju se takozvane ''avijatičarske'' kožne jakne s krznom na ovratniku. Ako pak želite igrati na sigurno, odaberite model smeđe boje koji odgovara gotovo bilo kojoj kombinaciji boja. Muške kožne jakne od kombinacije materijala, primjerice kože i pamuka, odličan su izbor za one originalnog stila.

Koji god model odaberete za sebe, ne morate se bojati da u njemu nećete uživati. Muške kožne jakne svakom looku daju dozu markantnosti. Sigurni smo da će se svi okretati za vama uz neki od naših modela.

Kako odabrati savršenu modnu kombinaciju za kožnu jaknu

Budući da je muška kožna jakna dobar dodatak za gotovo bilo koju odjevnu kombinaciju, teško je izdvojiti određeni odjevni predmet uz koji najbolje paše. Ipak, možemo sa sigurnošću reći da su najbolji odabir svakako traperice. Pripazite na to da traperice složenijih krojeva ili one poderane kombinirate s jednostavnijim modelima muške kožne jakne kako se ne bi činilo da na sebi imate previše svega.

Na Zalandu vam nudimo mnoštvo modela od kojih ćete sigurno odabrati onaj savršeni za sebe. Vodite računa o tome da je jakna odjevni predmet koji ćete nositi duže vrijeme, možda čak i godinama. Zato se preporučuje da odaberete onu koja najbolje odražava vašu osobnost i modni stil. Ako ste skloni čestoj promijeni stilova, odaberite klasične modele koji pašu uz sve. Za one najhrabrije preporučujemo otkačene kombinacije materijala, dodatke poput kapuljače ili neočekivane boje poput plave i crvene.