Pomoć i kontaktBESPLATNA DOSTAVA & POVRAT*Pravila povrata u roku od 100 dana

Pletene kape, šeširi i kape za muškarce

Glavni filtri
Proizvoda: 4.074

Pletene kape čuvaju glavu i ljeti i zimi

Pletene kape modni su dodatak, ali i funkcionalni komad garderobe koji pokriva najvažniji dio tijela - glavu. S obzirom na to da su uvijek na vrhu glave, najvidljivijem mjestu, pletene kape mogu podignuti modnu kombinaciju i biti onaj završni dodatak koji će sve povezati u svrhovitu cjelinu.

Šarene šilterice za hrabre modne avanturiste

Bez obzira na to je li riječ o šiltericama, vunenim kapama ili šeširima, funkcija im je uvijek ista – čuvati toplinu. Ne kaže se uzalud da kapa glavu čuva s obzirom na to da je upravo glava dio tijela s kojeg, tvrde brojna istraživanja, toplina najbrže odlazi. Šilterice, zahvaljujući šiltu koji radi sjenu i čuva oči od sunca, najbolji su izbor za ljetne vrućine, pogotovo ako je riječ o modelima s mrežastom pozadinom koji omogućuju dobro provjetravanje. Dolaze u monokromatskim bojama koje su dovoljno univerzalne da odgovaraju svemu što nosite. Želite li nešto hrabriji izričaj, odaberite šarene šilterice ili one u bordo crvenoj, krem ili sličnoj boji. Ovisno o vašim modnim sklonostima, možete birati između modela s diskretnim ili odvažno postavljenim logotipom brenda.

Mašta je najveće ograničenje

Kada je dizajn u pitanju, najviše slobode i originalnosti pružaju šeširi, stoga ih je i najzabavnije birati. Od urbanih beretki do retro kaubojskih s trakicom, svaki šešir je jedinstven. Pružit će ti jedinstven izgled i dati potpuno novu dimenziju tvojem izgledu. Šešire obično dijelimo na urbane ili sportske, ali to nikako ne znači da se sportski šešir neće dobro slagati s urbanom kombinacijom i obratno. Kada su šeširi u pitanju, najveće je ograničenje naša mašta.

Zime su nezamislive bez vunene kape. Zimska jakna s kapuljačom svakako će pomoći kada je u pitanju čuvanje topline, ali smanjuje vidno polje. Vunenu kapu možeš skinuti po potrebi i strpati u džep, a za razliku od kapuljače, pružit će ti veću pokretljivost. Dizajnerske pletene kape dovoljno su univerzalne da se dobro kombiniraju sa sportskom, uredskom i svakodnevnom garderobom, pogotovo ako je riječ o crnim kapama.