Muške narukvice

Glavni filtri
Proizvoda: 453

Muške narukvice su kao simbol sreće i snage već stoljećima

Činjenica je da su se muške narukvice nosile stoljećima. Narukvice su vremenom evoluirale od srećonoše preko statusnog simbola do modernog stila za muškarce. U prapovijesna vremena zapešća su se ukrašavala kostima i školjkama kako bi se otjerali zli duhovi, a poslije su narukvice nosili pripadnici bogatih slojeva kako bi pokazali svoju moć i status.

Muškarci u današnje vrijeme ovaj modni dodatak nose kako bi svoj stil učinili jedinstvenim i dali mu osobnu notu. Narukvica može doprinijeti tome da se poslovni look doima opuštenijim ili pak učiniti casual kombinaciju profinjenijom.

Zalando u svom asortimanu ima čitav izbor narukvica raznih materijala i dizajna. Neovisno o tome jeste li modni početnik ili već iskusan trendseter, vjerujemo da ćete u našoj online ponudi pronaći nešto što će upotpuniti Vaše odjevne kombinacije i doprinijeti tome da istaknete svoj individualni stil i osobnost.

Odabir prave muške narukvice za Vas

Narukvice se, poput satova, mogu nositi svakodnevno. Odabir muške narukvice ovisi o prigodi, ali i o osobnom stilu. Moguće je birati između materijala poput metala, kože ili varijacija konopa.

Sa svojim neutralnim tonovima i daškom markatnosti, koža se dobro uklapa u širok izbor odjeće, od ležernih do profinjenih kombinacija. Nudeći sličan stil kao i kožne narukvice, muške narukvice od konopa lakše se održavaju te ih je moguće nositi i po nekoliko na jednom zglobu. Metalne muške narukvice kreću se od lakih i profinjenih do kompleksnijih i krupnih. Za početnike se preporučuje odabir minimalističkih metalnih narukvica, a za prave modne znalce tu su odvažni modeli naglašenih rezova i tekstura.

Filozofija nošenja muške narukvice

Prilikom odabira narukvice vodite računa o tome da ona mora biti u harmoniji s ostatkom vašeg outfita te da bi u njemu trebala imati smislenu ulogu. Protuteža odijelima ili odjeći tamnih boja su narukvice svjetlije boje. Ako pak nosite više narukvica, kombinirajte svijetlije s metalnima ili čak s modelima s perlama i biserima.

Vaša narukvica ne mora odgovarati vašem satu - ipak, pazite da ga ne nadjača. Ležerniji modeli satova izgledaju dobro upareni s većim narukvicama. Profinjeni brojčanici na satu dobra su kombinacija sa suptilnijim dodatkom na suprotnom zglobu.

Narukvica pomaže u naglašavanju vašeg osobnog stila. Narukvice će vas izdvojiti iz gomile i odat će dojam muškarca koji se ne boji eksperimentirati sa svojim osobnim stilom. Zato se ne ustručavajte pogledati što je Zalando pripremio za Vas! Sigurni smo da ćete naći nešto što će Vaš osobni stil podići na sasvim novu razinu.