Muške torbe i kovčezi

Glavni filtri
Proizvoda: 3.494

Muške torbe i kovčezi za aktivnu svakodnevicu

Aktivan život donosi ti brojna događanja, zabavne trenutke i nove prilike. Kako bi pratio sve aktivnosti u svom radnom danu ili u slobodno vrijeme, trebaš imati i odgovarajuće praktične dodatke. Istraži Zalando ponudu muških torbi i kovčega za odlazak na posao, putovanje ili sportski trening.

Praktični ruksaci i manje ili veće torbe pomažu ti u organizaciji stvari kad se spremaš za odlazak u ured ili na neku aktivnost. Pretraži našu ponudu muških torbi i kovčega i pronađi model koji najbolje odgovara tebi i tvom dnevnom ritmu.

Ako puno putuješ, opremi se kvalitetnom putnom torbom ili kovčegom na kotačiće. Ruksaci od čvrstih materijala i torbe za prijenosna računala praktični su za službena i privatna putovanja.

Muški ruksaci za svakodnevne ili sportske aktivnosti

Muški ruksaci praktični su i možeš ih nositi tijekom cijelog dana. Osim za sportske aktivnosti ruksaci su prikladni i za odlazak na posao. Rolltop modeli s podesivim gornjim dijelom pružaju dodatan prostor ako u svom ruksaku trebaš nositi više stvari. Za izlete ili sportske aktivnosti odaberi praktični ranac.

Muški ruksaci s pretincem za prijenosno računalo osim tvog glavnog alata za rad mogu pohraniti i sve druge prijeko potrebne sitnice. Osim laptopa u svom ruksaku možeš ponijeti sve što ti je potrebno za aktivan dan — od mobitela i novčanika do rezervne majice ako na posao ideš s biciklom.

Sportski ruksaci za tjelovježbu s postavljenim naramenicama vrlo su prostrani. U više pretinaca imaš dovoljno mjesta za pohraniti svu sportsku opremu koju nosiš na trening. U džepove možeš rasporediti sitne predmete za koje želiš da ti budu nadohvat ruke.

Pronađi idealan model za svaku aktivnost

Unisex oversized torbe prava su dizajnerska i modna poslastica. Elegantne, uglađene i profinjene odišu luksuzom i pomažu ti u kreiranju tvog originalnog stila.

Ruksaci dizajnirani poput torbe s kratkim ručkama za nošenje zanimljivog su izgleda i vrlo praktični. Sportske torbe osvajaju praktičnim dizajnom pa ih osim za trening možeš upotrijebiti i za druge svakodnevne aktivnosti ili ih ponijeti na kraći izlet.

Crossbody torbe preko ramena i preko tijela malene su i idealne se uklapaju u svakodnevni look. Ne zauzimaju puno mjesta, a dovoljno su velike da u njih spremiš sve najvažnije potrepštine.

Praktične torbe i ruksaci manjih dimenzija

Torbe za prijenosno računalo postale su neizostavan dio našeg svakodnevnog života. Tvoj laptop drže zaštićenim i praktične su za odlazak na posao, sastanak u gradu ili za radni dan koji si odlučio provesti u svom omiljenom brunch baru.

Mini ruksaci privlačnog dizajna poslužit će ti kao upečatljiv modni dodatak. Idealni su za izlaske kada ne nosiš puno stvari, a želiš uskladiti svaki detalj u svom outfitu.

Sportski mini ruksaci idealni su za putovanja ili za jednodnevni izlet. Ponesi ih u šetnju u prirodi kada trebaš ponijeti samo nekoliko osnovnih sitnica.